Quantcast

Melodramų žvaigždės sugrįžimas

  • Teksto dydis:

Žolinė moterų televizijos TV8 žiūrovėms bus ypatinga: į eterį grįžta garsioji Natalia Oreiro.

Moterų televizija TV8 savo žiūrovėms paruošė ypatingą dovaną: per Žolinę į eterį sugrįžo garsioji Lotynų Amerikos melodramų žvaigždė Natalia Oreiro. Nuo rugpjūčio 8 d., pirmadienio–penktadienio vakarais, 19.00 val. gražuolė vėl pasirodys legendiniame seriale "Laukinis angelas" (Muñeca Brava).

Dainininkė, nominuota Lotynų Amerikos "Grammy" apdovanojimui, aktorė ir dizainerė N.Oreiro pasaulinės šlovės sulaukė kaip tik tada, kai nusifilmavo seriale "Laukinis angelas". Melodrama buvo parodyta daugiau nei 80 šalių ir visur sulaukė puikių žiūrimumo reitingų.

Spalvingoje Argentinoje filmuotoje melodramoje "Laukinis angelas" pagrindinė herojė Milagros – našlaičių prieglaudoje užaugusi mergina. Mama mirė ją gimdydama, o kas jos tėvas, mergina nežino iki šiol.

Sulaukusi pilnametystės ir negalėdama ilgiau likti prieglaudoje, Milagros pradeda dirbti tarnaite turtuolių Di Karlosų namuose. Čia ji įgyja naujų draugų ir, deja, naujų priešų. Turtuoliai negali pakęsti merginos netaktiškumo ir ūmaus būdo.

Milagros šiuose namuose sutinka gyvenimo meilę – įtakingą paveldėtoją Ivo Di Karlosą. Ivo – tikras vėjavaikis, pasipūtęs, lengvabūdis nesubrendėlis. Milagros – priešingai – tikinti ir ištikima optimistė. Nieko nuostabaus, kad nepastovusis Ivo turi daug merginų, o gražiosios tarnaitės meilės svajoms išsipildyti trukdo išpaikintos turtuolės. Tiesa, ir pačiai tarnaitei netrūksta gerbėjų.

Eteryje netruks meilės, aistros ir intrigų. Įsimylėjėlių santykiai nuolat pulsuos tai pykčiu, tai susitaikymu, dėl senų jų tėvų klaidų kylančiais keršto, pavydo, godumo ir neišsipildžiusių ambicijų konfliktais. Seriale "Laukinis angelas" atsiskleis labai aistringa meilės ir nuodėmingų praeities paslapčių istorija.
"Laukinis angelas" –



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių