Quantcast

M. Cyrus ir P. Schwarzeneggeris daro „pertrauką“ savo santykiuose

  • Teksto dydis:

Vos penkis mėnesius susitikinėję Miley Cyrus (Maili Sairus) ir Patrickas Schwarzeneggeris (Patrikas Švarcenegeris), kaip pranešama, nusprendė padaryti „pertrauką“ savo santykiuose.

Gandai apie hito „Wrecking Ball“ atlikėjos ir modelio P.Schwarzeneggerio išsiskyrimą sklando nuo tada, kai vaikinas praėjusį mėnesį buvo nufotografuotas meiliai apsikabinęs su viena simpatiška mergina, vilkinčią bikinį.

Tos nuotraukos buvo padarytos per P.Švarcenegerio atostogas San Luko kyšulyje Meksikoje, per kurias M.Cyrus nepalaikė jam draugijos.

Pasirodžius šioms nuotraukoms Patrickas socialiniame tinkle „Twitter“ griežtai paneigė prielaidas, esą atostogų metu užmezgė romaną.

„Jergutėliau. Tai viena geriausių mano draugių... NIEKADA nedaryčiau to, kas galėtų nepatikti mano M (merginai)... Merginos turi draugų vaikinų, o vaikinai turi merginų draugių...“ - rašė jis.

Tačiau dabar apie įžymybes rašantis žurnalas „Us Weekly“, remdamasis įvairiais šaltiniais, praneša, kad pora nusprendė kurį laiką pabūti atskirai.

„Tas skandalas pakenkė. Jie pamatė vienas kitame tai, kas jiems nelabai patiko, tačiau jie stengiasi išsaugoti savo santykius“, - sakė vienas šaltinis.

M.Cyrus ir P.Schwarzeneggeris susitikinėja nuo lapkričio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių