Quantcast

„Lietuvos balse“ prasideda dvikovos

  • Teksto dydis:

„Lietuvos balsas“ žengia į naują etapą – jau šį sekmadienį LNK eteryje startuoja „Dvikovos“! Emocijų šiame šou bus tiek, kiek dar nebuvo. Net trylika dalyvių susikaus jau pirmojoje “Dvikovoje” šį sekmadienį: du Ingos ir Arūno Valinskų mokiniai, trys Katažinos Zvonkuvienės ir po keturis mokinius iš Donato Montvydo ir Merūno Vitulskio komandų.

Jau pirmosiose „Dvikovose“ šį sekmadienį skambės tokie super hitai, kaip „Nakty“, „Girls just wanna have fun“, „Lady Marmelade“, „Meilės netylėk“, „Lovefool“ ir „Akimirką šią“.

Tiesa, pirmosios dvikovos neapsieis be dramų – kažkam išvakarėse dings balsas, kažkas gedės artimo žmogaus, kažkam lyg pupos byrės ašaros, kažkas užsispyręs antrąkart sieks šlovės, dėl išlikimo projekte „Lietuvos balsas“ kovos ir pernykščio nugalėtojo Pauliaus Bagdanavičiaus konkurentas, o taip pat ir Justina Budaitė, kuri jau pelnė šimtų tūkstančių LNK žiūrovų simpatijas.

„Ir tegul „Lietuvos balso“ dvikovos prasideda!” – skelbs projekto vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius.

Visa tai pamatykite ir išgirskite jau šį sekmadienį, 19.30 val. per LNK. Visas naujienas sekite Lietuvos balso facebook ir twiter paskyrose. Susitinkam prie LNK ekranų sekmadienį 19.30 val.!



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Vel tv pumpuoja saviveikla!!! GEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių