Quantcast

Laidoje „Gyvenimas“ – pasaulio garsenybių viešnagių Lietuvoje paslaptys

  • Teksto dydis:

Kodėl Eltonas Johnas į kiekvieną kelionę pasiima ir savo lėlių Barbių kolekciją, kurią kruopščiai slepia nuo pašalinių akių? Kaip atrodo vieno garsiausių planetos dainininkų persirengimo kambarys ir ką jame pavyko užfiksuoti lietuviams? Kokius pageidavimus koncerto organizatoriams į trijų šimtų puslapių kontraktą surašė ekstravagantiškoji Lady Gaga ir ko viešėdama Lietuvoje pareikalavo popscenos deivė Kylie Minogue?

Šio trečiadienio LRT laidoje „Gyvenimas” – intriguojantis pasakojimas apie visame pasaulyje garsių asmenų vizitų mūsų šalyje užkulisius. „Vienas atlikėjas likus vos kelioms valandoms iki atvykimo viešbučio personalo pareikalavo aklinai užtamsinti jo apartamentų langus, o vienos šalies prezidento saugumo pareigūnai įsakė viešbučio atstovams į aukščiausios rango politiko kambarius įvesti specialią telefono liniją ...žalvariniais laidais”, – būsimos laidos detales atskleidžia jos vedėjas Edvardas Žičkus.

Kaip mūsų šalyje priimami karališkųjų šeimų atstovai, galingiausių užsienio valstybių vadovai ir visą pasaulį pavergusios žvaigždės? Žiūrovų laukia ne tik įspūdinga ekskursija po prabangiausius ir brangiausius Lietuvos viešbučių apartamentus, aukščiausio lygio restoranus, bet ir neįtikėtini pasakojimai žmonių, kurie greta ypatingų asmenų jų vizitų metų būna vos per žingsnį.

Kita laidos tema kvies keliauti į vieną gražiausių Graikijos salų ir ten pažinti šiandien sparčiai populiarėjantį ekologinį turizmą.

Naujausios gyvenimo būdo istorijos – LRT laidoje „Gyvenimas” su Edvardu Žičkumi šį trečiadienio vakarą 19.20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių