Quantcast

Režisierius K. Smithas piktinasi aktoriui J. Deppui gresiančia bausme

  • Teksto dydis:

Režisierius Kevinas Smithas (Kevinas Smitas) užstojo savo bičiulį Johny Deppą (Džonį Depą), kilus skandalui dėl aktoriaus neteisėtai į Australiją įvežtų dviejų šunų, pareikšdamas, kad grasinimai pasodinti žvaigždę į Australijos kalėjimą yra „beprotybė“.

Aktorius yra kaltinamas nedeklaravęs savo augintinių Pistol ir Boo (Bu) muitinės pareigūnams bei nesilaikęs tinkamų karantino procedūrų, kai balandžio pabaigoje atvyko į Australiją, kur J. Deppas filmuojasi naujoje kino sagos „Karibų piratai“ (Pirates of the Caribbean) dalyje.

Apie tai sužinoję pareigūnai pareikalavo išskraidinti Jorkšyro terjerus iš šalies, perspėdami, kad priešingu atveju jie bus užmigdyti.

J.Deppas pakluso nurodymui, bet dabar jam gresia didelė bauda arba griežta iki 10 metų laisvės atėmimo bausmė dėl gyvūnų įvežimo taisyklių nesilaikymo.

K.Smithas, kuris dirbo su J.Deppu filmuojant komediją „Yoga Hosers“, užstojo „Holivudo žvaigždę“ ir pasipiktino Australijos pareigūnų elgesiu.

„Tai su***ta beprotybė. Šiandien skaičiau, kad jam gali grėsti kalėjimas arba labai didelė bauda. Kaip suprantu, įstatymai yra priimami dėl tam tikros priežasties, bet dėl Dievo, Australijoje jau darosi per daug dramatiška. Pirmiausia, mums reikės tuos šunis užmigdyti, o dabar – jis dar gali sėsti į kalėjimą“, – piktinosi režisierius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių