Quantcast

Princo Williamo ir Katės antrasis vaikelis turėtų gimti balandį

  • Teksto dydis:

Princo Williamo (Viljamo) ir jo žmonos Kate (Keit) antrasis vaikas, kuris bus ketvirtas žmogus eilėje į britų sostą, turi gimti balandį, sakoma pirmadienį paskelbtame oficialiame pareiškime.

„Jų Karališkosios Aukštybės Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė su malonumu patvirtina, kad laukia kūdikio 2015-ųjų balandį“, – sakoma poros oficialios rezidencijos – Kensingtono rūmų – pareiškime.

Jame taip pat nurodoma, kad 32 metų kunigaikštienė, kuri kentė nuo itin stipraus nėščiosios pykinimo, pirmą kartą po daugiau kaip dviejų mėnesių pertraukos viešumoje pasirodys antradienį, per ceremoniją Singapūro prezidento Tony Tano (Tonio Tano) garbei.

Praėjusį kartą kunigaikštienė viešumoje pasirodė rugpjūčio 5 dieną, per ceremoniją Londono Taueryje, skirtą Pirmojo pasaulinio karo aukoms.

Praėjusį mėnesį pora paskelbė, kad jai turi gimti antras vaikas, o vėliau kunigaikštienė buvo priversta atšaukti kelis savo renginius, tarp jų – kelionę į Maltą, kuri būtų buvusi pirmasis jos „solinis“ vizitas užsienyje.

Kate kentė nuo itin stipraus nėščiosios pykinimo (hyperemesis gravidarum), dėl kurio per pirmąjį nėštumą, kai laukėsi princo George'o (Džordžo), turėjo atsigulti į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių