Quantcast

K. Cobaino našlė patvirtino – laukdamasi dukros vartojo heroiną

  • Teksto dydis:

Kurto Cobaino (Kurto Kobaino) našlė Courtney Love (Kortni Lav) prisipažino, kad laukdamasi jųdviejų dukters Frances Bean Cobain (Fransis Bin Kobain) vartojo heroiną.

1992 metais „Vanity Fair“ autorė Lynn Hirschberg (Lin Hiršberg) tvirtino, kad „Hole“ rokerė vartojo šį narkotiką, kai buvo nėščia, o C.Love ir K.Cobaino atstovai kategoriškai tai neigė.

„Mes tai nedviprasmiškai neigiame... Kai tik Courtney sužinojo, kad yra nėščia, ji nedelsdama susisiekė su akušeriu ir gydytoju, kurio specializacija – priklausomybė nuo cheminių medžiagų, ir nuo to laiko jie ja rūpinosi, ji buvo patikinta, kad gali tikėtis pagimdyti sveiką kūdikį“, – buvo sakoma jų pareiškime.

Kilus prieštaringų vertinimų audrai, žvaigždės buvo laikinai netekusios savo dukters globos teisių, o C.Love išleido neoficialų albumą „Bring Me the Head of Lynn Hirschberg“, net kaltino ją dėl K.Cobaino savižudybės 1994 metais.

Tačiau po beveik 23 metų C.Love atskleidė tiesą ir naujame dokumentiniame filme „Kurt Cobain: Montage of Heck“ pripažino, kad L.Hirschberg teiginiai buvo teisingi.

Filme, kurio premjera įvyko Sandanso kino festivalyje Jutoje šį šeštadienį, C.Love sako: „Pavartojau vieną kartą, o tada lioviausi. Žinojau, kad jai bus viskas gerai“.

Režisierius Brettas Morgenas (Bretas Morgenas) neseniai „Vanity Fair“ sakė, kad būtinai norėjo palikti šį prisipažinimą filme, nes taip pat mano, kad L.Hirschberg galėjo prisidėti prie K.Cobaino žlugimo.

„Taip, jie buvo narkomanai, bet niekam nekenkė, o tas straipsnis nepaprastai paveikė Kurto psichiką. Nemanau, kad jis kada nors atsigavo, nes jie atėmė jo vaiką“, – sakė jis.

Filmo „Kurt Cobain: Montage of Heck“, kurio vykdomoji prodiuserė yra 22 metų Frances Bean Cobain, premjera per televiziją įvyks gegužės 4 dieną, per HBO.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių