Quantcast

A. Jolie pristatė savo vestuvinę suknelę, puoštą vaikų piešiniais

  • Teksto dydis:

Ką tik už Brado Pitto (Brado Pito) ištekėjusi Angelina Jolie (Andželina Džoli) pristatė savo netikėtų vestuvių nuotraukas, kuriose matyti, kad ji vilkėjo dizainerio kurtą vestuvinę suknelę, puoštą šešių poros vaikų piešiniais.

Holivudo superpora rugpjūčio 23 dieną susituokė per jaukią, slaptą ceremoniją jai priklausančioje Miravalio pilyje vaizdingame Korano kaime Prancūzijoje. Jų vestuvės buvo tikras šeimos reikalas.

Pirmosiose nuotraukose, kurios buvo pateiktos Amerikos žurnalui „People“, matyti, kad „Kapų plėšikės“ (Tomb Raider) gražuolė vilkėjo iki žemės krintančią „Atelier Versace“ vestuvinę suknelę, kurią sukūrė Luigi Massi (Luidžis Masis).

Šis meistras padėjo sukurti aktorei ir ypatingą aksesuarą – šydą, dekoruotą spalvingais poros vaikų – Maddoxo (Madokso), Paxo (Pakso), Zaharos (Zaharos), Shiloh (Šilo) ir dvynių Vivienne (Vivjen) bei Knoxo (Nokso) – piešiniais.

Entuziastingai kalbėdama apie L.Massi darbą, A.Jolie žurnalui sakė: „Luigi man kaip giminė ir negalėjau įsivaizduoti nieko kito, kuriančio šią suknelę. Jis pažįsta vaikus, jie jam rūpi ir buvo labai smagu viską daryti“.

Tuo tarpu B.Pittas nusprendė apsivilkti kostiumą iš savo spintos ir užsirišo kaklaraištį, pasiskolintą iš vieno sūnų, nes pamiršo įsidėti į lagaminą savąjį.

Ceremonijoje dalyvavo ir vaikai: vyresnieji sūnūs Maddoxas ir Paxas palydėjo mamą prie altoriaus, Shiloh ir Knoxas nešė žiedus, o Zahara ir Vivienne barstė žiedlapius.

„Mums buvo svarbu, kad ši diena būtų neįtempta ir pilna juoko. Tai buvo tokia ypatinga diena pasidalyti su mūsų vaikais ir labai laimingas metas mūsų šeimai“, – priduria A.Jolie ir B.Pittas.

Kitoje paskelbtoje nuotraukoje įsiamžinęs visas Jolie-Pittų klanas, sėdintis ant pilies laiptų, o žurnalo „Hello!“ išspausdintoje nuotraukoje įamžintas pirmasis sutuoktinių bučinys.

A.Jolie ir B.Pittas pradėjo susitikinėti 2005 metais, po to, kai susipažino filmo „Ponas ir ponia Smitai“ (Mr. & Mrs. Smith) filmavimo aikštelėje. Jiedu susižadėjo 2012 metais.

Tai antra B.Pitto santuoka – jis anksčiau buvo vedęs serialo „Draugai“ (Friends) žvaigždę Jennifer Aniston (Dženifer Aniston), su kuria išsiskyrė 2005-aisiais. A.Jolie anksčiau buvo ištekėjusi už aktorių Jonny Lee Millerio (Džonio Li Milerio) ir Billy Bobo Thorntonas (Bilio Bobo Torntono).

Vestuvinę suknelę galite pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių