Quantcast

JAV aktorė Jodie Foster susituokė su savo drauge

Dviejų „Oskarų“ laureatė Jodie Foster (Džodi Foster) susituokė su savo drauge Alexandra Hedison (Aleksandra Hedison), trečiadienį patvirtino JAV aktorės atstovė.

J.Foster, kurios kalba pernai įvykusioje „Auksinių gaublių“ ceremonijoje buvo laikoma viešu prisipažinimu apie savo orientaciją, su fotografe A.Hedison susituokė savaitgalį, rašė žurnalas „People“, kuris nurodė, kad pora susitikinėjo beveik metus.

51 metų aktorės atstovė Jennifer Allen (Dženifer Alen) patvirtinto šias detales, bet plačiau nekomentavo.

44 metų A.Hedison anksčiau trejus metus susitikinėjo su televizijos laidų vedėja Ellen DeGeneres (Elen DeDženers), bet jos išsiskyrė 2004 metais, kai E.DeGeneres pradėjo susitikinėti su dabar jau savo sutuoktine Portia de Rossi (Poršija de Rosi).

A.Hedison, kurios fotografijos buvo eksponuojamos kolekcijose visame pasaulyje, taip pat yra režisavusi ir vaidinusi, pavyzdžiui, „Showtime“ draminiame seriale apie lesbietes „Moterų pasaulis“ (The L Word).

J.Foster ir A.Hedison pradėjo susitikinėti praėjusią vasarą, pranešė televizijos laida „E! News“, kuri pirmoji paskelbė apie jų vestuves. Rugsėjo mėnesį šaltinis laidai sakė: „Tai gana rimta. Jos absoliučiai įsimylėjusios“.

J.Foster labiausiai garsėja FTB agentės Klarisės Starling, kuri siekia žudiko maniako Hanibalo Lekterio (vaidina Anthony Hopkinsas (Entonis Hopkinsas)) pagalbos susekant kitą žudiką, vaidmeniu „Avinėlių tylėjime“ (The Silence of the Lambs).

Už tą vaidmenį ji 1992 metais gavo geriausios aktorės „Oskarą“. Trejais metais anksčiau ji gavo savo pirmąjį geriausios aktorės „Oskarą“ už darbą filme „The Accused“.

Tarp kitų darbų, atliktų per daugiau kaip keturis dešimtmečius trunkančią karjerą, yra vaidmenys Martino Scorsese (Martino Skorsezės) 1976 metų filme „Taksi vairuotojas“ (Taxi Driver), 2002 metų filme „Panikos kambarys“ (Panic Room) ir praėjusių metų mokslinės fantastikos blokbasteryje „Eliziejus“ (Elysium).

2013 metų sausį, per „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremoniją, J.Foster savo buvusią partnerę Cydney Bernard (Sidni Bernard) pavadino „viena didžiausių savo gyvenimo meilių“, nors ir neigė, kad tai buvo oficialus prisipažinimas apie lytinę orientaciją. Pasak aktorės, tai ji jau padarė „dar akmens amžiuje“.

Jodi ir Cydney pora buvo 20 metų, bet 2008-aisiais išsiskyrė, nors ir toliau rūpinosi dviem savo sūnumis.

J.Foster, apie kurios orientaciją jau seniai sklido gandai, „Auksinių gaublių“ auditoriją nustebino paskelbusi, kad turi padaryti prisipažinimą, nes pajuto „staigų poreikį pasakyti kai ką, ko niekada iš tikrųjų negalėjo paskelbti viešai”.

Nurodydama C.Bernard, ji pavadino ją „savo didvyriška bendratėve, savo buvusia partnere meilėje, bet teisėta sielos seserimi gyvenime, savo nuodėmklause, slidinėjimo bičiule, patarėja, mylimiausia geriausia 20 metų drauge“.

J.Foster taip pat sakė: „Aš taip didžiuojuosi mūsų modernia šeima, mūsų nuostabiais sūnumis Charlie (Čarliu) ir Kitu (Christopheriu, Kristoferiu), kurie yra mano priežastis kvėpuoti ir evoliucionuoti, mano kraujas ir siela“.

Jos naujoji partnerė A.Hedison sakė, kad jos, kaip menininkės, darbas yra svarbu, bet lygiai taip pat yra labai svarbu būti ištikimai sau.

Interneto duomenų bazė „IMDb“ cituoja tokius jos žodžius: „Būk, kas esi, kad ir kas būtum. Turiu fotografuoti, nes toks mano darbas ir jis teikia man tiek daug laimės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių