Quantcast

Įžymybės per Helovino vakarėlį tapo neatpažįstamos

  • Teksto dydis:

Atsinaujinusio BTV kanalo populiariausiame šou „Muzikinė kaukė” Helovino vakarą buvo kaip niekada daug grimo. 

Lina Rastokaitė privalėjo paaukoti pusę plaukų: „Ačiū Dievui, jog plaukų netekau tik grimo kėdėje. Tapo nejauku, kuomet pradėjo ryškėti mano plikė”, – juokėsi aktorė, įsikūnijusi į Keithą Flintą iš „Prodigy“.

Jauniausia laidos dalyvė Milita Daikerytė labai išgyveno dėl savo pasirodymo. Jos įkūnytos asmenybės atliekama daina turi istorinę praeitį, kurią nėra taip lengva papasakoti. Tačiau stebuklingo grimo dėka auksine mergaite iš „The Cranberries“ tapusi Milita Daikerytė itin sužavėjo komisiją. „Buvau visa auksinė,  visi sakė, kad atrodžiau įspūdingai. Auksą nuo savo kūno ploviau tris dienas”.

Eimučiui Kvoščiauskui didžiausiu iššūkiu tapo kontaktiniai lęšiai. Pirmą kartą gyvenime aktoriui teko juos dėti į akį. „Vos išėjo, tai toks keistas jausmas, galvojau, nepavyks. Buvo be galo sunku”, – pasakoja Eimutis, „Muzikinėje kaukėje“ virtęs Marilynu Mansonu.

Helovino vakarėlyje Monika Šedžiuvienė įsikūnyjo į „Lady Gagą“, Daina Bilevičiūtė – į ZZ TOP, Giedrius Leškevičius – į Povilą Meškėlą, Juozas Butnorius – į Vytautą Kernagį, o Ištvanas Kvikas – į „Antį“.

„Muzikinės kaukės” dalyvių pasirodymus žiūrovai išvys jau šiandien 19 val. per BTV.


Šiame straipsnyje: Muzikinė kaukėmuzikaBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių