Quantcast

I. Burlinskaitė: neleiskite, kad medikai gydytų spėliodami

  • Teksto dydis:

Vėžį išsigydžiusi nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė šiomis dienomis prisiminė gydymo pradžią. Moteris prabilo apie aplaidų šeimos gydytojos elgesį ir išsamiai papasakojo, kad jos liga galėjo būti įveikta dar anksčiau.

I. Burlinskaitė prisipažino, jog po ligos jaučiasi atsigavusi ir  nusprendė instagrame papasakoti sekėjams apie šeimos gydytojos požiūrį pačioje gydymo pradžioje. Anot moters, viskas galėjo būti kitaip.

„Kaip žinia, aš gyvenu Druskininkuose, iš čia buvo ir mano šeimos gydytoja, gydžiausi šeimos klinikoje. Pavardės neatskleisiu, nes turbūt druskininkiečiai ir šiaip žino, čia mažas miestelis. Nematau prasmės to daryti. Nenoriu gadinti žmogui nervų ir sveikatos.

Aš nepakovojau ir pasitikėjau savo šeimos gydytoja.

Dabar visi galime tik pasimokyti iš šios situacijos. Pagrindinis dalykas – neužsiimkite savigyda, jeigu jaučiate kažkokius simptomus, važiuokite pas gydytojus, nedarykit, kaip aš, nelaukite, kol pasibaigs kosulys savaime. Ir neleiskite, kad šeimos gydytojai jus gydytų spėliodami. Turi atlikti tyrimus, skirti siuntimus pas specialistus. Nedarykite taip, kaip aš ir kitą kartą pakovokite labiau už save.

Aš nepakovojau ir pasitikėjau savo šeimos gydytoja. O gavosi kaip gavosi“, – sekėjams pasakojo I. Burlinskaitė.

Instagramo nuotr. 

Indrė pasakojo, jog kai grįžo iš Paryžiaus, jautėsi serganti, kosėjo. Po to prasidėjo stiprus kosulys, apsilankiusi pas šeimos gydytoją pasiskundė ir dėl stiprių širdies dieglių. Gydytoja spėjo, jog tai – refliuksas. Ir kalbėjo, kad Indrei ten skauda visai net ne širdį. Gydytoja skyrė vaistus. Dvi savaites moteriai kosulys nesilpnėjo, maža to, ji radėjo dusti. Grįžus pas gydytoją, Indrei teko įtikinėti, jog tai – ne refliuksas. Pavyko gydytoją įkalbėti padaryti plaučių nuotrauką. Pamačiusi rezultatą, gydytoja buvo įsitikinusi, jog reikia kreiptis į kraujagyslių specialistą. Nuvykus pas kraujagyslių specialistą, paaiškėjo, jog reikėjo eiti pas širdies gydytoją. Laimei, specialistas nedelsė ir skyrė reikiamą tyrimą. Indrė pasakojo e-sveikatoje pati persiskaičiusi liūdną tyrimo atsakymą. Indrės manymu, gydytoja privalėjo sureaguoti anksčiau, tačiau to nepadarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JŪRA

JŪRA portretas
Šį kartą Indrė davė patarimą vertą dėmesio .

Turto vertintojas

Turto vertintojas portretas
Tiesiog bellissima! Ką jau turi, tai turi.

Pilietis

Pilietis portretas
Nėra ko stebėtis, kai visas bėdas norima perkelti kitiems ir ieškoti kaltų. Palengvėjo ? nemanau. Baisios tos ligos ir rezultatai gydymo neaiškūs. Paprastai apkaltinti, nesivadovaujant nekaltumo taisykle, negražu, nepilietiška. Nedarykit reklamos iš ligos, galit prisišaukti bėdą.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių