Quantcast

Brangiausio TV projekto prodiuseris: pabaigos dalyviai nė nenumanė

  • Teksto dydis:

Jau kitą savaitę – paslaptinga, mistiška, įvairiausiomis istorijomis apipinta Helovino naktis. Jos belaukiant, TV3 televizija savo žiūrovams ruošia kvapą gniaužiančią premjerą – brangiausią iš visų, iki šiol mūsų šalyje rodytų, televizinių projektų – siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“. „Tai ateities televizijos projektas. Jau netrukus jis žengs į visada iššūkių ir naujovių ieškančios TV3 televizijos namus. Žiūrovų laukia siaubo filmo verta istorija, kurioje – ne aktoriai, o realūs dalyviai, net neįtarę kuo viskas baigsis“, – intriguoja premjeros prodiuseris Mindaugas Rainys.  

„Pasiutę šunys“ – siaubo realybės šou apie didžiausias žmogaus baimes. Piktų dvasių apsėstame Lietuvos miške su jomis kaskart susidurs trys siaubo istorijos dalyviai (geriausi draugai arba labai artimi žmonės). Iki ten atsirasdami jie nežinojo nieko: nei kur yra vežami užrištomis akimis, nei kas jų laukia. Visi jie norėjo laimėti apvalią sumą pinigų (10 000 eurų, arba 34,5 tūkst. litų). Trokšdami prizo ir vykdydami specialiai jiems parengtas užduotis, dalyviai patyrė išgyvenimų, kurie juos persekios labai ilgai... gal net visą likusį gyvenimą.

Vien išgirdus apie šou „Pasiutę šunys“ svarbiausią dalį, gniaužia kvapą: tai bėgimas nuo gaujos šunų. „Savo akimis mačiau – vidury nakties įvairiausių garsų pilname miške maksimalus dalyvių baimės pojūtis sukyla supratus, kad juos beprotišku greičiu vejasi šunys. Tai situacija, kurios baigtis priklauso nuo dalyvių psichologinio ir fizinio pasirengimo. Galiu užsiminti, kad ne visiems pavyko išnešti sveiką kailį iš apleisto lietuviško miško. Įtampa, susidaranti kiekvieno bėgimo metu – maksimali, o riba tarp čia pat esančių pinigų skrynios ir šuns nasrų – labai menka“, – detales atskleidžia M. Rainys.

„Šis projektas primena kino filmą. Tie, kas matę juostas „Trumeno šou“ arba „Bado žaidynės“, gali nujausti, kokie išgyvenimai laukia. Tai tikras dalyvių gyvenimas, emocijos ir reakcijos, persmelktos didžiulio tikros baimės pojūčio“, – sako prodiuseris.

Šis šou bus įdomus ir tiems, kurie nėra siaubo žanro gerbėjai. Pasak M. Rainio, tai bus paties žiūrovo pasitikrinimas – atsakymas į klausimus „O ko aš bijau?“, „Kas yra mano fobijos, kurias įveikčiau dėl piniginio prizo?“

„Pasiutę šunys“ pirmąjį aštriausių emocijų užtaisą sprogdins Helovino išvakarėse, spalio 31 dieną, TV3 televizijos eteryje, televizijoje internete TV3 Play ir „Forum Cinemas“ kino teatruose.

Intriguojantį naujausią projekto vaizdo klipą galite pamatyti čia.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių