Quantcast

A. Baldwino duktė išvyko iš reabilitacijos centro

  • Teksto dydis:

Aktorių Aleco Baldwino (Aleko Boldvino) ir Kim Basinger (Kim Bensidžer) duktė Ireland (Ajelend), kaip pranešama, paliko reabilitacijos kliniką, baigusi trijų savaičių gydymo programą.

19-metė manekenė į Malibu esantį reabilitacijos centrą SOBA, kuriame teikiamos gydymo paslaugos nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui, atvyko, kad susitvarkytų su „tam tikra emocine trauma“.

Po tris savaites trukusio gydymo A.Baldwin, kaip pranešama, išvyko iš centro ir toliau tęsia reabilitaciją namuose.

Vienas neįvardytas šaltinis „E! News“ sakė: „Dabar Ireland gyvena Malibu ir toliau dalyvauja programose, kurias siūlo ši įvairias gydymo paslaugas teikianti įstaiga, į kurią ji užsirašė savanoriškai. “

Praėjusį mėnesį patvirtindama informaciją apie gydymąsi reabilitacijos centre, Ireland miglotai kalbėjo apie savo sveikatos būklę, tačiau žinutėje savo gerbėjams rašė, jog padedama profesionalų tikisi pasijusti geriau.

„Vieną dieną pajusiu, kad galiu atvirai pasidalyti savo istorija.... O dabar man reikia tik atsikvėpti. Man reikia pasikeisti, kad galėčiau padirbėti su savim ir susirinkti visus reikiamus įrankius. Turiu įveikti viską, per ką esu praėjusi, ir atsikratyti viso to skausmo, kurį paslėpiau po užraktu nepasiekiamose vietose“, - rašė ji socialiniame tinkle „Twitter“.

Ireland yra vienintelė A.Baldwino ir K.Basinger, kurie išskyrė 2002 metais po beveik dešimtmetį trukusios santuokos, duktė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių