Quantcast

Atviram interviu pasiryžę R. Bagdzevičius ir J. Vilūnaitė: nesiekiame pasiteisinti

  • Teksto dydis:

„Koks tai romanas? Tai – lemtis. Romanas – kai kibini kokią merginą, o čia buvo ilgas žiūrėjimas į žmogų. Kai žiūri, bet negali jo turėti, tai statai kažkokias sienas. Po to vis tiek ateina laikas tas sienas sugriauti“, – LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams prisipažino garsus aktorius Rimantas Bagdzevičius.

Su kolege Jūrate Vilūnaite prieš metus susituokęs aktorius vis dar susijaudina prisiminęs, ką jiems abiem teko išgyventi tuomet, kai nusprendė būti kartu.

„Mums buvo kabinamos šeimų griovėjų etiketės. To sulaukėme net iš artimiausių žmonių. Net iš Kanados atėjo mokymai, kaip man elgtis. O ką jau kalbėti apie pigiuosius žodžius: „Nedurniuok, palakstei ir grįžk, mes užsimerksime“, – prisiminė prieš kelias savaites 61-ąjį gimtadienį atšventęs R. Bagdzevičius.

Aktoriai sako atviram interviu pasiryžę ne todėl, kad norėtų pasiteisinti ar užglaistyti situaciją. Jiems tiesiog rūpi, kad visuomenė suprastų, jog kiekvienas gali turėti savo nuomonę ir elgtis taip, kaip jam atrodo teisinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zuvedra54

zuvedra54 portretas
Man toks poelgis nepateisinamas.Juk jau abu tokiame amziuje kai "lakstyti" negalima,arba neturi teises.Kada zmogus pamato su kuo kartu gyvena ir "nustemba" kai pamato,kad ne tas zmogus kurio "nori".Slykstu ir tike.

taip

taip portretas
tai ko kokio velnio pliurpet pries kameras.gyvenkit.bet....

w

w portretas
Gedingi man jie
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių