Quantcast

Per vieną vakarą – keturi nuo narkotikų apsvaigę jaunuoliai

  • Teksto dydis:

Šiaulių policijai per vieną vakarą įkliuvo keturi nuo narkotinių medžiagų apsvaigę jaunuoliai. Kaip antradienį pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, trys iš jų buvo nepilnamečiai.

Vėlų penktadienio vakarą Šiaulių mieste dirbę pareigūnai Tilžės gatvėje pastebėjo po senuoju viaduku besisukiojančius tris jaunuolius. Pareigūnų dėmesį atkreipė nekoordinuoti jaunuolių judesiai. Patrulių užkalbinti vaikinai nerišliai, sunkiai parinkdami žodžius, bandė paaiškinti, ką čia veikia. Kadangi nuo vaikinų nesklido alkoholio kvapas, kilo įtarimų, kad jie yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Netrukus visi jaunuoliai buvo sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Atlikus jų apžiūrą, pas šešiolikmetį D.K. piniginėje rastas popierinis paketėlis su, kaip įtariama, narkotine psichotropine medžiaga - kanapėmis. Aštuoniolikmetis M.B. ir du šešiolikmečiai – D.K. bei R.V. – netrukus buvo pristatyti į Šiaulių psichiatrijos ligoninę ir patikrinti specialiais medicininiais testais.

Nustatyta, jog visi buvo vartoję narkotinę medžiagą - marihuaną. Tyrimų rezultatų priremti jaunuoliai paaiškino, kad kilus įdėjai, visi įsigiję kanapių, ieškojo nuošalesnės vietos ir ėjo po viaduku parūkyti.

Po apklausos policijos komisariate R.V. perduotas tėvams, o D.K ir M.B. uždaryti į areštinę.

Įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės - dokumentų paėmimas ir rašytiniai pasižadėjimai neišvykti, jų laukia baudžiamoji atsakomybė.

Nepraėjus nei valandai po nustatyto pažeidimo policijos patruliai Gegužių gatvėje, netoli maisto prekių parduotuvės, pastebėjo dar vieną vaikiną, kurio judesiai kėlė įtarimą. Jis užkalbintas pareigūnų neslėpė, kad turi narkotinių medžiagų ir yra jų vartojęs. Jo striukės kišenėje rasta degtukų dėžutė su augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis.

Gydymo įstaigoje atliktas testas, galutinai patvirtino, kad vaikinas pareigūnams sakė tiesą: medikai konstatavo, kad sulaikytasis apsvaigęs nuo kanapių.

Patikrinus asmenį duomenų bazėje paaiškėjo, jog L.L. dar nepilnametis. Jam pateikti įtarimai ir skirtos kardomosios priemonės. Už narkotikų vartojimą vaikinui teks stoti prieš teismą.


Šiame straipsnyje: narkotikaikvaišalaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

moterys gelbekite vyrus

moterys gelbekite vyrus portretas
LR Prezidentei D. Grybauskaitei Reikia siulytii seime projekta narkomanu konclagerio su duju kamera steigimui o vyriausybei nurodyti steigti jaunimo karinio mokymo mokyklas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių