Quantcast

Pareigūnai ieško šių vyrų: galimai vartojo alkoholinius gėrimus viešoje vietoje

  • Teksto dydis:

Alytaus pareigūnai ieško grupės vyrų, galimai vartojusių alkoholinius gėrimus viešoje vietoje.

Kaip pranešė Alytaus apskrities policija, pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl alkoholinių gėrimų gėrimo viešosiose vietose, kai Alytuje, Vingio gatvėje, nenustatyti asmenys galimai vartojo alkoholinius gėrimus.

Piliečius, žinančius ar atpažinusius užfiksuotus vyrus ir galinčius nurodyti jų anketinius duomenis, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Deivydą Pašukonį tel. +370 700 65729, mob. tel. +370 614 79364, el. paštu deivydas.pasukonis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saskaita

Saskaita portretas
Baigtusi, jei visus kurie vartoja pradeciau skust... Lietuvoi alkoholizmas norma, nuzudymai girtam irgi norma, visko gi buna, vyrai yra vyrai, o moteris tik truputi padaugino, ka jau cia padarysi... O ka daugiau veikt, kaip valdzia smaugia, darbdavys is uz nugaros su staciu laukia, o zmona pas meiluzi...

NU

NU portretas
CIA TAI GERAS....SLABOTKEI STULGINSKIO KIEKVIENA DIENA NUO RYTO IKI VAKARO IR VARTOJA IR NIUHINA PRIE SODROA BUVUSIOS SODROS,MATOTE PAS MUS GALIMA,NES NU NIEKAIP NESUTVARKO TO SIUKSLYNO!!!

O kodel

O kodel portretas
neiesko per medijas tu,kas milijonus "pralosia"?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių