Quantcast

L. Pernavas: mergaitės išžaginimu įtariamas jonaviškis prisipažino

  • Teksto dydis:

Policijos ketvirtadienį sulaikytas dešimtmetės mergaitės išžaginimu Jonavoje įtariamas šešiolikmetis „iš esmės“ prisipažino, sako policijos generalinis komisaras.

„Iš esmės taip“, - LRT televizijos laidoje „Dėmesio centre“ atsakydamas į klausymą, ar įtariamasis prisipažino, sakė policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

L.Pernavas ketvirtadienį žurnalistams sakė, kad įtariamasis sulaikytas ketvirtadienį po pietų savo namuose. Mažametės skriaudiko ieškoję policininkai apklausė 200 liudytojų, patikrinta 30 įtariamųjų. Įtariamiojo buvo ieškona ir kitų valstybių policijos duomenų bazėse.

Anot Policijos departamento, įtariamasis nustatytas po kelias dienas trukusių intensyvių paieškų. Nusikaltimas įvykdytas praėjusį penktadienį daugiabučiame name Jonavoje.

Įtariamajam artimiausiu metu bus pareikšti įtarimai dėl šio nusikaltimo padarymo, taip pat bus kreiptasi į teismą dėl jo suėmimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
išpera,kaip gali ''stotis'' prieš vaiką,koks padaras turėtų būti,taip išniekinti,vien pridaužyt neužtektų,vargšė mergaitė,ką jai teko patirti,ir visam gyvenimui ddžiulė ,tiek fizinė,tiek psichologinė trauma,daug metų reikės jai atsitiest,jis čia ''pasitenkino'' mažu vaiku išgama,o mergaitei sugriautas gyvenimas.Pati savo rankom nudobčiau,jei mano vaiką nuskriaustų.

Jura

Jura portretas
labai ydomu kokiais metodais isgavo prisipazinima ? Na jaigu jis istikruju kaltas,tai jam nepavydziu.....

rrrrr

rrrrr portretas
O įdomu iš kelinto smūgio prisipažino?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių