Quantcast

Bute – taksi kliento šūviai

Kliento konfliktas su taksistais pirmadienio naktį baigėsi šaudymu iš kovinio ginklo ir sunkiu žmogaus sužeidimu. Iš pirmo žvilgsnio miglotos įvykio aplinkybės sukėlė policininkams daugybę klausimų, į kuriuos vakar bandyta rasti atsakymus.

Kliento konfliktas su taksistais pirmadienio naktį baigėsi šaudymu iš kovinio ginklo ir sunkiu žmogaus sužeidimu. Iš pirmo žvilgsnio miglotos įvykio aplinkybės sukėlė policininkams daugybę klausimų, į kuriuos vakar bandyta rasti atsakymus.

Atėjo paskui šeimininką

Oficialioji nakties įvykio versija teigia, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 2.30 val. 40-metis Debreceno gatvės gyventojas Rolandas P. toje pačioje gatvėje prie "Iki" parduotuvės paprašė dviejų taksi bendrovės "Eco taksi" vairuotojų paslaugų.

Žmogus prašė parvežti namo į Debreceno gatvės 12 namą bei parvairuoti į šio namo kiemą jam priklausantį automobilį "Audi A8".

Atstumas, kurį nuvažiavo "Eco taksi" taksi su klientu bei jo automobiliu, viso labo – keli šimtai metrų.

Panašu, kad Rolandas P. nebuvo pasiėmęs pinigų ir pasakė, kad galės sumokėti už paslaugą parėjęs į namus. Tad taksistai drauge užlipo laiptais iki kliento buto.
Duris atrakino Rolando P. gyvenimo draugė, paskui šeimininką į vidų įėjo pinigų už darbą negavę vyrai.
Tiesa, oficialiai pranešama, kad jie ne įėjo, o įsiveržė ir dar susigrūmė su buto savininku.

Vėliau šis teigė įspėjęs atėjusiuosius, kad turi ginklą ir šaus. Tačiau tokie žodžiai jiems nepadarė įspūdžio ir jie toliau mušė vyrą.

Tada sumuštas žmogus stvėrė ginklą ir iššovė.
Taksistai pabėgo, išsinešdami Rolando P. piniginę bei automobilio raktelius. Iškart po to nukentėjusysis paskambino į policiją ir pranešė apie įvykį.

Tą pačią naktį policininkai iš jo namų paėmė legaliai įsigytą ir laikomą "Makarov" tipo pistoletą, šaudantį 9 milimetrų kalibro kulkomis.

Policijos duomenimis, iki šiol šis vyras nebuvo nusižengęs įstatymui taip, kad iš jo būtų atimtas leidimas laikyti ginklą.

Kulka rimtai sužeidė

Tą pačią naktį Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato budėtojams buvo pranešta apie į ligoninę patekusį peršautą žmogų.

Klaipėdos universitetinės ligoninės medikai teigė, kad 47 metų pacientas Gintautas T. iš Debreceno gatvės buvo pristatytas 3.40 val.

Medikai jam diagnozavo šautinę pilvo žaizdą. Pats pacientas pasakė medikams buvęs sužeistas Debreceno gatvės viename butų konflikto metu.

Vakar Gintautas T. išgyveno operaciją, neoficialiais duomenimis, vyro gyvybei pavojaus nėra, vakar jis jau bendravo su žmona. Po pietų pas jį lankėsi pareigūnai.
Policininkams buvo svarbu išgirsti pasakojimą apie nakties įvykius iš pirmų lūpų ir palyginti jį su taksistą sužeidusio Rolando P. versija.

Kasmet atsitinka įvairiausių istorijų, į kurias įsipainioja taksistai. Kad vairuotojai įsiveržtų į kliento namus ir jį apiplėštų, matant jo šeimos nariams, pareigūnai nepamena.

Tiesa, užfiksuotas atvejis, kai pernai parvežęs labai girtą moterį taksistas ją apvogė.

Supykdė paslaugos kaina

Trečiasis šios istorijos dalyvis su policininkais bendraus šiandien.

Pareigūnai ketina ne tik dar kartą apklausti visus veikiančiuosius asmenis, bet ir atlikti kitus tardymo veiksmus.

Kol kas vyrai kalba skirtingai. Atrodo, kad taksistai paprašė už paslaugą nemenkos sumos – 100 litų.

Gali būti, kad apie atlygį klientas su taksistais prie parduotuvės nesikalbėjo, o kai jau būdamas savo namuose sužinojo, kiek turės sumokėti už kelis šimtus nuvažiuotų metrų, supyko.

Pyktį pakurstė tai, kad Rolandas P. buvo gerokai neblaivus, pareigūnų terminais kalbant, jis buvo vidutinio girtumo.
Policininkai bandys aiškintis, kas buvo konflikto iniciatorius ir kuriuo momentu būsto šeimininkas iššovė.
Vakar dar nebuvo žinoma, kur yra Rolando P. piniginė ir automobilio rakteliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

REMA

REMA portretas
AR GINKLU BUTINA SPRESTI GINCA?JUK TIK PROBLEMU PRISISAUKSI

nunu

nunu portretas
kad tie taksistai ispindeje, nuo dfds terminalo iki senamiescio 50lt uzsiprase,tipo kuras pabrango ir t.t. :D kol juos prisiprasai ijungti taksometra...

reikia

reikia portretas
MAŽIAU GERTI IR PROBLEMŲ NEBŪTŲ BUVĘ.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių