Quantcast

Sakurų parke – koncerto repeticija

Antradienio vakarą daugybė klaipėdiečių skubėjo į Sakurų parką. Šioje erdvėje pirmą kartą nuo jos atvėrimo žmonėms suskambo giesmės – čia vyko Žvejų rūmų mišraus choro „Cantare“ koncerto repeticija.

Kadangi antradienį lepino saulėti ir šilti orai, gyventojai į Sakurų parką atvyko su savo šeimos nariais, tarp kurių susidomėję reginį stebėjo net ir patys mažiausi.

Pasak Žvejų rūmų direktorės Kristinos Jakštės, ši repeticija buvo tarsi eksperimentas, kurio metu siekta išsiaiškinti, ar klaipėdiečiams tokių koncertų šioje miesto erdvėje reikia, kaip jie į tai reaguoja ir ko tikisi.

„Tai buvo repeticija, pasižiūrėjimas, ar žmonėms to reikia, kaip toje vietoje skamba muzika ir ar tai prigis. Kadangi mums šalia ir mažai sąnaudų kainuojantis reikalas, tai visiems buvo lyg atrakcija, net kūriniai nebuvo paruošti ir suderinti, tai buvo tarsi emocijos išraiška“, – sakė K. Jakštė.

Dėl teigiamų žmonių atsiliepimų nuspręsta veikiausiai dar šį pavasarį Sakurų parke surengti koncertą, tačiau tikslios jo datos kol kas numatyta nėra. Tai lems ir orai.

„Orai staiga atšalo, tad nežinome. Mūsų vadovas išėjo pakylėtas, pilnas minčių, kad galima tai daryti. Iš pradžių abejojome šita idėja, bet po antradienio viskas pasitvirtino. Esame labai patenkinti. Nauja erdvė, mums šalia, visiems yra įdomu, patogu ir bendruomenei. Visi dėkojo, vaikams šalia yra vaikų žaidimų aikštelė, tad ir tėvams laisviau, paprasčiau. Žiūrėsime orus, tik kad sakuros nenušaltų“, – teigė pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jezusmarija ,

Jezusmarija ,  portretas
Tekstas medžių mylėtojai tau per sunkus ? Klaiku skaityti....Paskaityk jei pavyks gal suvoksi kodėl Žvejų rūmų choras repetavo sakurų parke ...vargšai jūs vargšai ..

tai kodėl

tai kodėl portretas
sakurų parke dainuojat o ne sudarkytam sutrinkelizuotam Dangės skvere ar plikutėje piliavietėj? Tyčiojatės iš tų kurie nori kad Klaipėdoje nebūt kertami medžiai, kad miesto želdiniai želdynai visur augtų ir žydėtų, bet va kai jau graži žydinti vieta atsiranda tai jau ir dainininkai atsiranda ir nuo ryto iki vakaro žmonių lyg turguj..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių