Quantcast

Pavasaris vėl apsigalvojo

Šią savaitę uostamiestyje numatomi šiltesni orai, sulauksime ir lietaus bei nestipraus vėjo. Vis dėlto prognozuojama, kad tikrasis pavasaris ateis tik po lygiadienio, kovo pabaigoje.

Visą pirmadienį vyraus pietryčių vėjas, kuris sieks 5–10 m/s. Naktį vėl sulauksime neigiamos oro temperatūros – minus 2–4 laipsnių, o dieną bus plius 2–4 laipsniai šilumos. Kaip ir sekmadienis, ši diena taip pat numatoma be kritulių.

Antradienio naktį dar vyraus tos pačios krypties panašaus smarkumo vėjas. Temperatūra taip pat išliks panaši – naktį laikysis apie minus 2, dieną – apie plius 2–4 laipsnius. Dieną gali trumpai pasnigti.

Trečiadienis numatomas be žymesnio lietaus. Vyraus šiaurės vakarų vėjas, kuris sieks 2–7 m/s. Temperatūra dieną bus apie plius 3–5 laipsnius.

Ketvirtadienio naktį ir dieną pietvakarių vėjas sieks 6–11 m/s. Dieną numatomas nedidelis lietus. Temperatūra naktį sieks apie plius 1–3 laipsnius, o dieną šils iki 5–7 laipsnių.

Penktadienį vyraus pietryčių vėjas. Ir naktis, ir diena numatoma be lietaus. Tačiau bėgant savaitei, prognozės gali keistis. Manoma, kad penktadienį bus dar šilčiau – naktį apie plius 2–4 laipsnius, o dieną šils iki 6–8 laipsnių.


Šiame straipsnyje: oraipajūrisvasaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne į temą 2.

Ne į temą  2. portretas
O kurį pavasarį Bartoškos teismas ?

Ne į temą

Ne į temą portretas
Manau klaipėdiečiams būtų įdomu, kad pradėtas griauti Baltijos kino teatras. Norėtume reportažo ir informacijos, gerbiami miesto pulso žurnalistai. Turėtumėte jausti miesto pulsą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių