Quantcast

Klaipėdoje – populiariųjų „Žemaitukų“ koncertas su gyvo garso grupe

Viena populiariausių šių dienų tradicinės lietuviškos pop muzikos grupių „Žemaitukai“ kviečia į savo geriausių ir naujausių dainų koncertą Klaipėdoje.

Naujos industrinės renginių erdvės „Renginių kombinatas“ scenoje duetas pasirodys su gyvo garso grupe.

Balandžio 20 d. „Renginių kombinate“ (Dubysos g. 29b) klaipėdiečiams ir miesto svečiams savo muzikinį pasirodymą surengs Lietuvos muzikos gerbėjų širdis pavergęs pop muzikos duetas „Žemaitukai“.

Kaip teigia dueto nariai Linas ir Ovidijus, Klaipėdos publika gali tikėtis išskirtinio vakaro, kuriame skambės ne tik jau gerai žinomi, bet ir naujausi „Žemaitukų“ kūriniai. Juos populiarusis duetas scenoje atliks su profesionalių muzikantų grupe.

„Klaipėdos publikos laukia tikrai išskirtinis vakaras. Scenoje būsime ne dviese, o su gyvo garso grupe, koncerto metu skambės jau publikos pamėgtos dainos ir naujausi mūsų kūriniai.

Pažadame, kad „Renginių kombinate“ netrūks geros nuotaikos ir judesio. Kiek girdėjome, bilietai tirpsta sparčiai. Todėl labai kviečiame visus norinčius paskubėti įsigyti bilietus ir kartu su mumis Klaipėdoje praleisti įsimintiną pavasario vakarą“, – teigia Linas ir Ovidijus.

Grupė „Žemaitukai“ dalyvavo ne viename populiariame TV projekte, koncertavo didžiausiose Lietuvos arenose. Grupės kūriniai  „Su draugais“, „Jeigu pasaulis priklausytų man“, „Gėlės“  ir daugelis kitų „Žemaitukų“ dainų internetinėje erdvėje jau yra perklausyti milijonus kartų.

2023 metų prestižiniuose M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose duetas buvo nominuotas „Geriausios metų tradicinės POP muzikos grupės“ kategorijoje.

Dar likusius paskutinius bilietus į Balandžio 20 d. grupės „Žemaitukai“ koncertą „Renginių kombinate“ galima įsigyti bilietų prekybos platformoje „Bilietai.lt“. Koncerto pradžia – 20 val. Durys į renginį atidaromos – 19 val.

Po „Žemaitukų“ koncerto „Renginių kombinate“ publika vakarą galės pratęsti šokių aikštelėje su DJ specialiai šiam vakarui atrinktomis garsiausiomis šokių muzikos melodijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių