Quantcast

Sulaikyti du kyšininkavimu įtariami Kauno patruliai

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus pareigūnai, kevirtadienį sulaikė du Kauno patrulius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus pareigūnai kevirtadienį sulaikė du Kauno patrulius. Įtariama, kad 24 m. V. K. ir 40 m. E. J., paėmė kyšį iš Kelių eismo taisykles pažeidusio asmens, kuris vairavo transporto priemonę neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, už tai, kad nebūtų užfiksuotas padarytas nusižengimas. Kauno apylinkės teismo sprendimu pareigūnai dviejų mėnesių laikotarpiui nušalinti nuo pareigų.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Kauno apskr. VPK Imuniteto skyrius, kontroliuojamas Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus.

Kauno apskrities policijos vadovybė akcentuoja, kad  pareigūnų korupcijos atvejai nėra ir nebus toleruojami. Siekiant to išvengti, policijoje yra nuolat vykdomos ir ateityje bus atliekamos vidaus kontrolės ir apsaugos priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jeronimas

Jeronimas portretas
Vazineju kas diena po kauna, koki puse metu. Nei vieno policininko nemaciau. turbut del etatu mazinimo tik 2 kokie buvo like. Dabar matau ir tuos du jau teisia. valiooo. gal geriau uzsiimtu rimtesne veikla? kokia transporto inspekcija? ar regitra? ar savivaldybe? visas kaunas zino, kad be kysiu regitroj neislaikysi egzamino. ta zino ir transporto inspekcija. reiskia jos suristos. bet visiems gerai. savivaldybej pabandyk nama pakeist ir iteisint, atvirai kysio reikalaujama. registru centre taip pat. cia tik sakau is savo patirties. gal ir dar kur yra. p.s. as teisiu nelaikiau, as instruktorius. tikrai zinau.. auu kus stt??? stt px, ir visiems kitiems. jie du vargsus paskutinius policininkus pagavo.....

soperis

soperis portretas
kiek vazineju po Lietuva, Kaune policijai neturejau jokio nusiskundimo. jei ir baude, tai uz reikala. Geriau Alytaus ir Varenos debilus tvarkykit.

poteris

poteris portretas
butu įdomu,jei imunitetas parodytu rezultatus,tarkim apie turimus šių pareigūnų automobilius,dabartinę veikla... ir žiniasklaida galėtų paviešinti imuniteto valdybos atlikto tyrimo informacija šių dviejų pareigūnų atžvilgiu,nes kitaip tai bus eilinis bandytas pūsti burbulas...visuomenei reikia rezultatų,o ne tuščių kalbų...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių