Quantcast

Siuvinėtų rankinių kolekciją pristatė žinomos moterys

Laisva menininke, neturinčia net siuvimo mašinos, save vadinančios Rasos Rožinskienės rankinių kolekciją Kaune pristatė ir žinomos moterys. "Pasipuošti širdį". Taip savo pirmąją kolekciją pavadino R.Rožinskienė.

Darbų iki kaklo turinti ir su vaikais daug dirbanti moteris pavadinimą sugalvojo jau ne pirmą ir ne antrą kartą skaitydama Antuano de Sent Egziuperi romaną "Mažasis princas".

"Turiu žinoti kelintą valandą ateisi, kad galėčiau pasipuošti širdį", – įkvepiančius filosofinės apysakos žodžius kartojo Rasa.

Jos kurtas 28 moteriškas ir dvi vyriškas rankines senamiestyje pristatė "Mis Lietuva 2013" Rūta Mazurevičiūtė, verslininkė, renginių organizatorė Inga Budrienė, vestuvių ir planuotoja Kristina Kaikarienė, papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė, dainininkės Gabrielė Grygolaitytė-Vasha bei Urtė Šilagalytė, šokėja Sandra Kniazevičiūtė, kirpėjas-stilistas Karolis Murauskas ir kiti.

R.Rožinskienė neslepia: rankinių ji nesiuva, tik išsiuvinėja, sukuria dizainą, užsiima koliažu. Aksesuarus perka "antrų rankų" parduotuvėje.

"Man širdis džiaugiasi, kai daiktas atgyja, įvyksta metamorfozė, – sakė kūrėja.

Ji iš pradžių siuvinėjo pagalvėles auskarėliais, karoliukais. Po to sumanė papuošti iš baldų gobeleno pasiūtas rankines Svarovskio kristalais, karoliukais, įvairiomis faktūromis.

Kam skirtos nuo 250 iki 300 litų jos įkainuotos rankinės?

"Neramioms dušioms, kaip aš, kurios dar nori pasiekti kažką daugiau, domisi sveika gyvensena. Amžius – nesvarbu. Ar tai studentė, ar brandi moteris, kuri jaučiasi jauna, – tvirtino R.Rožinskienė, kuri rankines puošė klausydamasi sakralinių tekstų – vedų, paskaitų apie laimingą ir teisingą gyvenimą, gėrį.


Šiame straipsnyje: Rasa Rožinskienėmadarankinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
Aprudijęs vamdžio šmotzs (wilno) ir auksinė tupykla Laun e, gerIausas pinigų plovimo poavyzdys (nuo žodžio plati, skalbti) škias [iliwčiai

Čiubaka

Čiubaka portretas
Aprudijęs vamdžio šmotzs (wilno) ir auksinė tupykla Laun e, gerIausas pinigų plovimo poavyzdys (nuo žodžio plati, skalbti) škias [iliwčiai

Štai

Štai portretas
ką reiškia beskonybė. Kažin kodėl dabar populiaru visuomenei brukti kičinio meno pristatymus, propaguoti neturinčių skonio ir meninės nuovokos savamokslių parodas, demonstracijas? Negi nebeliko tikrų menininkų su meniniu išprusimu ir turinčių gerą meninį skonį ir gebėjimus?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių