Quantcast

R. Paksas Kaune prisiminė seną meilę

  • Teksto dydis:

Prezidentas Rolandas Paksas beveik visą penktadienį praleido Kaune. Bene svarbiausias vizito susitikimas – su partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariais „Žalgirio“ arenos amfiteatre. Jo metu vienos didžiausių politinių organizacijų Lietuvoje pirmininkas prieš savivaldos rinkimus ne tik aptarė aktualiausias Kauno problemas bei galimus jų sprendimo būdus, bet ir intrigavo užsimindamas apie senąją savo meilę.

“Kaunui trūksta tvarkos ir teisingumo”, – nesuabejojo žinomas politikas.

Kaunas yra jo mėgiamas miestas, bet tam, kad jis taptų tikru Lietuvos tiltu tarp miestų ir skirtingų regionų, reikia labiau apšviestų gatvių, lygesnių kelių, asfaltuotų kiemų, daugiau jaukesnių kavinių.

“Su nariais, atstovaujančiais partijai Kaune, ne sykį esame aptarę miesto situaciją. Juolab kad čia “gyvena” sena mano meilė”, – su šypsena žurnalistams sake Jo Ekscelencija.

Itin šiltai R. Paksas atsiliepė apie Aleksote esantį S. Daraus ir S. Girėno aerodromą. Lėktuvų pilotavimą savo aistra laikantis partijos “Tvarka ir teisingumas” pirmininkas neabejoja, kad šis užsiėmimas yra visam gyvenimui, o politika – tik laikina.

“Žinoma, ir joje dar yra daug dalykų, kuriuos norėčiau nuveikti”, – sakė R. Paksas.

Penktadienį jis lankėsi “Baltijos cirko” patalpose, arkiatedroje, dalyvavo laidoje regioninėje televizijoje.

Partijai “Tvarka ir teisingumas” kovo 1-osios dienos savivaldybių tarybų rinkimuose Kaune atstovaus 65 kandidatai – savo sričių profesionalai: verslininkai, švietimo ir medicinos srities darbuotojai, teisininkai, sportininkai, neįgaliųjų atstovai. Kandidatė į Kauno mero postą – žinoma advokatė Aušra Ručienė.

Panemunės tilto atstatymas, viešojo saugumo projektų įgyvendinimas, konkurencijos tarp komunalines paslaugas teikiančių įmonių skatinimas, didesnio savarankiškumo seniūnijoms ir bendruomenėms suteikimas, renovaciją atliekančių savivaldybės įmonių kontroliavimas – tai tik maža dalis darbų, įtrauktų į partijos „Tvarka ir teisingumas“ savivaldos rinkimų programą.

Rinkimų agitacija yra apmokėta iš partijos "Tvarka ir teisingumas" politinės kampanijos saskaitos Nr.1340584



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladimir

Vladimir portretas
NA KĄ KAUNIEČIAI-IŠSIRINKOTE NAUJA ,,VALDŽIA'' - KIEK JŪSŲ DABAR IŠBEGS IŠ LIETYUVOS PO JU ATEJIMO Į VALDŽIA?

tam to mizantropas

tam to mizantropas portretas
paviešink faktus, adresus, tai patikėsiu. Dalinti kalendoriukus ne nuodėmė, o štai brautis į privačius mobiliuosius tai tiktai neleistina.

Aleksotas

Aleksotas portretas
ar jis turi teisę vadintis "ekselencija"?
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių