Quantcast

Nusitaikė į piktavališkus benamius

  • Teksto dydis:

Šiandien Laisvės alėjoje startavo akcija „Neremk priklausomybės“. Jos metu miesto centre veikiančiuose baruose, restoranuose ir viešbučiuose dalijamos skrajutės, kuriose pateikiama informacija, kad klientai, užuot aukoję pinigus asocialiems asmenims, padėtų jiems tinkamai.

Šiandien Laisvės alėjoje startavo akcija „Neremk priklausomybės“. Jos metu miesto centre veikiančiuose baruose, restoranuose ir viešbučiuose dalijamos skrajutės, kuriose pateikiama informacija, kad klientai, užuot aukoję pinigus asocialiems asmenims, padėtų jiems tinkamai. Lankstinukuose nurodytos vietos, kuriose suteikiama nakvynė, maistas bei drabužiai.

Praėjusią savaitę susitikę miesto, specialiųjų tarnybų, socialinės rūpybos ir centro gyventojų atstovai nusprendė, kad šią problemą reikėtų spręsti keičiant miesto tvarkos taisykles ir platinant specialius lankstinukus.

„Norėjome atkreipti žmonių dėmesį į piktavališkus benamius, kurie nesiteikia ieškotis darbo, vartoja svaigalus, atsisako jiems siūlomos pagalbos gydytis nuo priklausomybės alkoholiui ar narkotikams. Prašantys pinigų asocialūs asmenys dažniausiai juos išleidžia alkoholiui, o ne maistui. Tokiu būdu žmogui ne padedame, o, atvirkščiai, skatiname jo priklausomybę alkoholiui ar psichiką veikiančioms medžiagoms“, – teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Prevencijos skyriaus bendruomenės pareigūnė Kristina Žukauskienė.


Šiame straipsnyje: benamiaipolicijaalkoholis

NAUJAUSI KOMENTARAI

anicetas

anicetas portretas
Duoti tiems ,kas nusipelno ,o ne iš eilės Tai skatina veltėdžiavimą

reik

reik portretas
juos įdarbinti už pašalpą,lai šluoja gatves,juk jei visiems tiems bomžiakams,benamiams išdalinti šluotas,tai po kelių dienų Kaunas švytėtų švara ir būtų sutaupyti degalai,tada galėtų sumažinti gyventojams ir vairuotojams mokesčius.Taip pat juos pavasarį ir rudenį suvaryt į laukus ir lai kasa dirvožemius.Lai atidirba ir lai dirba,o ne davinėt maistą už dyką ir pašalpas,bei gydyti už dyką.O sukontruoliuoti ne taip sunku,išduoti tokias pat knygeles kaip darbo biržoje ir joje žymėti darbus ir pašalpų gavimus.Reikalinga kontrolė,o ne dykai dalinamos paslaugos už piliečių mokesčius.Geriausiai jei surenktų Kauno valdžia apklausą ir paskirtų premiją už protingą pasiūlymą kaip pasielgti su benamiais.

taigi

taigi portretas
tie komentarai parasyti jaunu zmoniu,ir jiems dar nezinia kas gali nutikti.Tai rasydami komentara, gerai pagalvokite.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių