Quantcast

Per mokinių atostogas – į užsienio kurortus

Vis daugiau šeimų mokinių atostogas pavasarį praleidžia užsienio kurortuose, teigia turizmo agentūros. Vis dėlto norintieji priešvelykinę savaitę išnaudoti kelionėms turėjo tuo pasirūpinti dar žiemą. Nesuskubusiems liko menkokas pasirinkimas, o ir išvykų kainos prieš atostogas pakilo.

Vienos turizmo agentūros vadybininkė Gintarė Taukelienė teigė, kad buvo išpirktos beveik visos siūlomos kelionės. Daugiausiai susidomėjimo sulaukė išvykos į pramogų parkus Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje. Vadybininkė pastebėjo, kad šiemet daugiausiai klientų, skirtingai nei pernai, pageidavo ne trumpų, o gerokai ilgesnių kelionių, trunkančių savaitę ir daugiau.

Kitos turizmo agentūros rinkodaros vadovas Tadas Rimkus atkreipė dėmesį, kad per šiųmetines mokinių pavasario atostogas yra kur kas didesnis kelionių pasirinkimas, nes jau prasidėjo vasaros turizmo sezonas.

„Labai noriai pirko keliones į šiltus Viduržemio jūros kraštus“, – kalbėjo T. Rimkus. Anot jo, labai mažai kas norėjo atostogauti trumpiau nei savaitę, o daugiausiai nupirkta poilsinių kelionių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asd

asd portretas
O kuo cia deti mokytojai, durniai jus komentuotojai?? I uzsieni su vaikais vyksta SEIMOS per mokiniu atostogas. Na dazniausiai tik mama su vaiku isvyksta savaitei i kokia Ispanija, nes vyrui reik dirbt.

taip

taip  portretas
jaigu mokytojas vyksta su klase,o jaigu asmeniskai ima atostogas ,isikalk i galva

jo

jo portretas
ir mokytojų... nors oficialiai manau jiems rašo darbo valandas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių