Quantcast

LSMU absolventams įteikti diplomai

Trečiadienį Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Veterinarijos akademijoje rinkosi mantijomis pasipuošę absolventai. Čia įteikti diplomai 124-iems sveikatinimo ir reabilitacijos fiziniais pratimais, medicininės ir veterinarinės genetikos, medicininės ir veterinarinės biochemijos ir farmacijos absolventams.

Medicinos fakulteto dekano profesoriaus Algimanto Tamelio teigimu, svarbu, jog šiemet diplomus gauna pirmosios medicininės ir veterinarinės genetikos bei medicininės ir veterinarinės biochemijos laidos.

„Šie absolventai yra motyvuoti, gabūs ir atkaklūs. Visą tai įrodo puikūs jų studijų rezultatai ir apginti moksliniai darbai, kuriems netrūksta ne tik moksliškumo, bet ir praktikos. Šių specialybių studentai turės iš ko pasirinkti. Juk jie gali dirbti įvairiose laboratorijose arba tęsti studijas magsitrantūros programose“, – kalbėjo dekanas.

Jauniesiams specialistams LSMU dekanas linkėjo ir toliau taip pat sėkmingai siekti užsibrėžtų tikslų.

Diplomų įteikimo šventėje taip pat dalyvavo univrsiteto rektorius profesorius Remigijus Žaliūnas, Švietimo ir mokslo bei Sveikatos apsaugos ministerijų atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių