Quantcast

Laukiantiems socialinio būsto – gera žinia

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybė nupirko 10 būstų. Juose įsikurs socialinio būsto eilėje laukiančios šeimos ir pavieniai asmenys. Iki metų pabaigos planuojama nupirkti dar dvi gyvenamąsias patalpas.

„Patalpas parenkame labai atsakingai, kad žmonės galėtų ten keltis gyventi iš karto, papildomų investicijų nebereikėtų. Viliamės, kad naujieji šeimininkai jas saugos ir prižiūrės“, – kalbėjo Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja, Socialinio būsto fondo gyvenamųjų patalpų pirkimo komisijos pirmininkė Angelė Ščiukauskienė.

Sunkiai besiverčiančios šeimos apsigyvens Savivaldybės būstuose Garliavos, Linksmakalnio, Vilkijos, Ežerėlio Babtų ir Čekiškės seniūnijose. Skirtingose rajono seniūnijose nupirkta nuo vieno iki keturių gyvenamųjų patalų. Daugiausiai Ežerėlyje – 4.

Eilėje turinčių teisę į savivaldybės socialinį būstą arba jo sąlygų pagerinimą šiuo metu laukia 557  pavieniai asmenys ir šeimos.

Tarp jų daugiausiai yra jaunų šeimų – 188; auginančių tris ar daugiau vaikų – 74; našlaičių arba likusių be tėvų globos – 42, neįgaliųjų asmenų ir šeimų, kuriose yra neįgalūs asmenys, sąraše – 99. Bendrajame sąraše – 143. Sąlygų pagerinimo laukia virš dešimties šeimų. 

Šiems metams socialinio būsto fondui plėtoti iš valstybės biudžeto skirta 553 tūkst. Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ka cia rasote?

ka cia rasote? portretas
nupirkta nuo vieno iki keturių gyvenamųjų patalų.

Anonimas

Anonimas portretas
melagiai duoda situos butus tikrai ne tam kam reikia mano mama gulinti stovi soc bustui buvo 200 kai nuejau paklausti jau stovi319 baisu aferistai

NA NA

NA    NA portretas
jei butai tikrai atiteks padorioms ir valstybės nuskurdintiems lietuvos šeimoms tai bus pagirtina _______dažniausia butai atitenka bomžams,ar nusiperka turtingieji ,blatnieji ,,,,sėkmės padorumui stovėti irgi eilėje ,,,,,,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių