Quantcast

Kauno gatvių remontas: kas, kur ir kada?

  • Teksto dydis:

Po žiemos pertraukos į Kauno gatves sugrįžę kelininkai, naudojantys „Remix Plus“ asfalto klojimo mašiną, jau kelias savaites pluša pagrindinėse Šilainių gatvėse. Užbaigę darbus šiame mikrorajone, darbininkai persikels į kitas gatves.

Po žiemos pertraukos į Kauno gatves sugrįžę kelininkai, naudojantys „Remix Plus“ asfalto klojimo mašiną, jau kelias savaites pluša pagrindinėse Šilainių gatvėse. Užbaigę darbus šiame mikrorajone, darbininkai persikels į K. Baršausko gatvę, o dar vėliau – ir į Pramonės prospektą.

„Darbai Žiemgalių gatvėje ir Žemaičių plente jau baigti. Šiuo metu „Remix Plus" aparatas darbuojasi Baltų prospekte. Toliau bus asfaltuojama Jotvingių ir Rasytės gatvių trasa. Priklausomai nuo oro sąlygų, Šilainiuose kelininkai užsibus dar kelias savaites. Per visą šį laiką jie paklos 190 tūkst. kv. m. naujo asfalto“, – pasakojo savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Šiemet Kauno gatvių, įvažų į kiemus, šaligatvių tvarkymui, įskaitant ir Panemunės tilto statybas, numatyta beveik 20 mln. eurų.

„Dėl tolimesnio Panemunės tilto statybų finansavimo šiuo metu vyksta derybos su Vyriausybe. Taip pat ieškome būdų, kaip greičiau ir pigiau įgyvendinti Raudondvario plento rekonstrukciją. Šiemet didžiulio progreso tikimės ne tik Šilainiuose, bet ir kitų mikrorajonų gatvėse“, – sakė Kauno vicemeras Povilas Mačiulis.

Balandžio mėnesį darbus pradėjo ir kitos kelininkų brigados, gatves tvarkančios ne su „Remix Plus“ aparatu, o įprastu karšto asfalto metodu. Per kiek daugiau nei mėnesį kelininkai jau sutvarkė Jonavos gatvės žiedą, taip pat Šauklių, Šv. Gertrūdos, E. Ožeškienės, K. Donelaičio, Kęstučio, M. K. Čiurlionio, Medekšinės, Rokų, Veiverių, T. Masiulio, R. Kalantos, Plytinės, Lukšio, 9 forto gatves, atskiras Savanorių, V. Krėvės ir Vytauto prospektų atkarpas, Šilainių, Romainių ir Ateities plentus. Visose išvardintose gatvėse atlikti paprastojo remonto darbai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alvydas

Alvydas portretas
Kada įPalemono ir Marių gatves ;Remix plius" užsuks.Baisesnių,už šitas,visoj lietuvoj nėra.nors duobes ir šalikeles sutvarkytų

Nauju

Nauju portretas
statybu kvartaluose labai reiketu kontroliuoti statybininkus,kad negriautu gatviu.Sunkiasvores su kroviniais isdauzo pakrascius,laksto pilnu tempu,traktoriai ardo asfaltuotas gatves,gaila net ziureti,kaip negerbiamas turtas.GERA GATVE BE DUOBIU TAI MIESTO PASIDIDZIAVIMAS O GYVENTOJAMS PATOGUMAS.VERSLININKAMS REIKETU ATSAKYTI UZ SUNIOKOTA TURTA.Be viso to statybininkai uzstato is abieju pusiu masinas yra tikra galimybe pakliuti i avarija,taciau policijos nesimato.

Jonas

Jonas portretas
PUIKU,DŽIAUGIAMĖS ŠILAINIŲ GYVENTOJAI GREITU IR KOKYBIŠKU DARBU.TOKĮ AKTYVŲ DARBO JUDESĮ ,MAN ATRODO TIK PRIE RUSELIO MATĖM.,MERAS ATRODO TURI SVORĮ,NES VISI KELININKAI DIRBA AKTYVEI.MATYT PRISUKO VARŽTUS KELININKŲ VADOVAMS.O GAL BIJO ,KAD PRAEITO LAIKO SĄSKAITŲ NEPAKELTŲ,JOS TIKRAI BŪTŲ NEATITINKANČIOS TIKROVĖS.BUVUSIAM MERUI REIKIA SLĖPTIS PO PERNYKŠČIAIS LAPAIS.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių