Quantcast

Kauno darželiuose pradedamas šildymo sezonas

  • Teksto dydis:

Kauno miesto vaikų darželiuose ir lopšeliuose-darželiuose nuo pirmadienio pradedamas šildymo sezonas. 

„Kol kas susilaikome dėl mokyklų, kurių daugelis yra renovuotos. Mokyklos individualiai sprendžia, kada pradėti šildymo sezoną. Svarbiausia, kad moksleiviams būtų užtikrintos tinkamos sąlygos“, – pabrėžė Energetikos skyriaus vedėjo pavaduotojas Saulius Meškauskas.

Pasak S. Meškausko, specialistai stebi sinoptikų prognozes ir jeigu ateinančias tris paras vidutinė paros temperatūra nesieks 10 laipsnių, bus priimtas sprendimas dėl šildymo sezono pradžios visame mieste.

Daugiabučių namų gyventojai gali patys nuspręsti, kada pradėti šildymo sezoną. Daugiabučio namo bendrasavininkių susirinkime daugumos balsais priėmus sprendimą dėl šildymo pradžios, šilumos vartotojus atstovaujantis asmuo (administratorius, bendrijos pirmininkas ar jungtinės veiklos įgaliotinis) apie gyventojų sprendimą turi informuoti šilumos tiekėją. Fiziškai šildymą įjungia ir parametrus sureguliuoja namo šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xl

xl portretas
nesuprantu tų, kurie rėkia, kad šalta ir reikia visiems įjungti šildymą. Įsijunkit elektrinius šildytuvus ir šildykit savo mažus vaikus, senelius ir t.t. Mokėsit tierk, kiek šildysitės, o prie ko kiti. man dar nešalta

senjora

senjora portretas
visus senukus, invalidus , maziukus vaikucius ,visus miestelenus reikia paversti ligoniais kad farmacininkams planus ivykdytu tik tada KE prades sildyti .ES jei lauke+10C iskart sildomi gyventojai kambaryje +13C lauke +11C .kaip gyventi siame 'pasaku miestelyje' ?

ja

ja portretas
jauciu kabinete pecius ijungtas,kada ijungs sildyma butuose mazi vaikai serga
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių