Quantcast

Ilgai lauktos šventės išvakarėse – pats darbų įkarštis

  • Teksto dydis:

Likus vos parai iki Kalėdų eglės įžiebimo šventės, Rotušės aikštėje – pats darbų įkarštis. Ant debesų eglės tupdomi angelai, netoliese statomi prekybininkų nameliai.

Likus vos parai iki Kalėdų eglės įžiebimo šventės, Kauno Rotušės aikštėje – pats darbų įkarštis. Ant debesų eglės tupdomi angelai, netoliese statomi prekybininkų nameliai.

Daugelio laukta šventė „Debesų taku“ – jau šį šeštadienį 17.30 val. Renginio metu nušviestu podiumu žingsniuos žibintininkas Norvydas ir, žinoma, Kalėdų senelis. Susirinkusiems kauniečiams dainuos Edgaras Lubys, Liepa Mondeikaitė, Kauno burgundiškasis choras ir KTU akademinis choras „Jaunystė“, vaikų grupė „Dangiukai".

Organizatoriai primena, kad ryt Rotušės aikštės prieigose automobilių eismas bus apribotas nuo 15 val. Leidimą įvažiuoti į pagrindinę miesto aikštę turės tik čia gyvenantys miestiečiai bei specialiųjų tarnybų automobiliai. Pėstieji į Rotušės aikštę raginami ateiti ne vien per Vilniaus gatvę, bet ir kitas gatveles, kad būtų išvengta spūsčių.

"Žinant, jog savaitgalį miesto Rotušės aikštėje būriuosis tūkstančiai kauniečių, nuspręsta apriboti transporto eismą. A. Jakšto g. ir Muitinės g. visą dieną budės policijos pareigūnai. Įvažiavimas į Rotušės aikštę M. Valančiaus g. bei iš Karaliaus Mindaugo pr.  bus visiškai draudžiamas", – sakė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Automobiliai į Rotušės aikštę laisvai patekti galės jau pirmadienio ryte.

Kalėdiniame miestelyje šeštadienį duris atvers devyni prekybininkų nameliai. Kiti trys, kuriuose vyks nemokamos edukacinės veiklos, atsidarys po savaitės, gruodžio 6 d.

Po šventės, kurią vainikuos fejerverkas, kauniečiai namo galės grįžti papildomais autobusais ir troleibusais. Iš stotelių „Kauno pilis“ papildomai išvyks 4-ojo, 10-ojo, 20-ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g.“), 37-ojo maršrutų autobusai ir 1-ojo (tik link A. Juozapavičiaus pr.), 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g.“), 10-ojo, 11-ojo maršrutų troleibusai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Gražus sumanymas, originali simbolinė eglė, įspūdingi angelai. Kasmet Kauno menininkai priverčia kauniečius gyventi stebuklo laukimu...Dėkojam jiems ir gražių švenčių!

rimute 111

rimute 111 portretas
O kur tą brangų plastikinių šiušlių kalną po švenčių dėsim?Kažkas uždirbo ,,šūdą,, gamindami, kažkas,,šūdą,, išveždami.Brangiai kainuoja aplinką teršti.Bet žinoma saviv... klerkai neblogai iš to šlamšto pasipelnys,mes apmokėjom .Džiaukimės varguoliai.

Lukaa

Lukaa portretas
Esmė ir yra tame, kad čia ne eglė. dekoracija, aikštės papuošimas už 100 tūks lt, bet ne EGLĖ. Tai ir vadinkit. nes pyktį sukelia ne objektas o jo vadinimas ne tuo vardu.O eglutė bus, garantuotai prie pilies, ir dar jei tokia graži kaip pernai su tokiu gražiu įžiebimo renginiu. Tik vat eglutės reikės dar gerokai palukti...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių