Quantcast

Atnaujinta Domeikavos biblioteka vilios ir paauglius

  • Teksto dydis:

Po remonto atidaryta Domeikavos biblioteka. 84 kv. m. biblioteka įsikūrusi seniūnijos pastate ir dabar užima beveik pusę jos pirmojo aukšto erdvės.

Po remonto atidaryta Domeikavos biblioteka. 84 kv. m. biblioteka įsikūrusi seniūnijos pastate ir dabar užima beveik pusę jos pirmojo aukšto erdvės. 

Patalpos padidėjo kone dvigubai, ankštų kambarių pertvaros išgriautos ir sujungtos į vieną bendrą erdvę. Jaukumą kuria modernūs baldai ir spalvingos lentynos mažųjų skaitytojų skyriuje.

Bibliotekininkė Dalia Launikaitytė pasakojo, kad įstaigos paslaugomis naudojasi 400 domeikaviškių. Daugiausia – mokyklinio amžiaus vaikai ir vyresnieji gyventojai. Ji apgailestauja, kad rečiau ateina paaugliai ir viliasi, kad atsinaujinusi biblioteka juos trauks labiau.

„Džiaugiuosi, kad remonto darbai atlikti labai greitai, pradėti vasarą, o šiandien jau galime švęsti įkurtuves. Aplinka tokioje įstaigoje labai svarbi, nes dauguma čia užsibūna ilgėliau, skaito spaudą, naudojasi internetu“, – kalbėjo bibliotekininkė.

Domeikaviškiai mėgsta skaityti kulinarines ir psichologines knygas, populiarios žymių žmonių biografijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanda

Vanda  portretas
Is tiesu labai jauki ir sviesi biblioteka .Daug erdves ,puikios darbuotojos .Mielai uzsuku paskaityti ,naudojuos internetu ,kopijuoju reikiamus dokumentus ir dar daug visko ten galima nuveikti .Linkiu sekmes !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių