Quantcast

„M.A.M.A. 2014“ apdovanojimuose – M. Mikutavičiaus ir Dž. Butkutės triumfas

Penktadienio vakarą Kauno "Žalgirio" arenoje vyko  didžiausi Lietuvoje muzikos apdovanojimai "M.A.M.A. 2014". Juose daugiausiai statulėlių pelnė dainininkas Marijonas Mikutavičius, dė ligos negalėjęs dalyvauti šou.

Penktadienio vakarą Kauno "Žalgirio" arenoje vyko  didžiausi Lietuvoje muzikos apdovanojimai "M.A.M.A. 2014". Juose daugiausiai statulėlių pelnė dainininkas Marijonas Mikutavičius, dė ligos negalėjęs dalyvauti šou.

Marijonas paskelbtas geriausiu praėjusių metų atlikėju. Jis taip pat įvertintas kaip geriausias pop muzikos atlikėjas, statulėlė jam skirta ir už albumą „Lengvas būdas mesti klausytis“.

Metų atlikėja tapo Džordana Butkutė. Ji taip pat apdovanota už nuopelnus lietuviškai muzikai.

Į areną atvyko labai daug Lietuvos garsenybių. Daugelis vyrų vilkėjo prabangius, stilingus drabužius, moterų apranga dvelkė ne tik prabanga, bet ir seksualumu.

Tarp svečių buvo muzikos, meno, verslo ir šou pasaulio atstovai: grupės "Mang'o", "Skamp", Edmundas Kučinskas, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Viktoras Diavara, Atlanta, Nerijus Juška, Jurga Šiaudikytė, Monika Linkytė, Donatas Montvydas,  Daiva ir Antanas Bosai,  Simona Nainė, Martynas Tyla su žmona, Aleksandras Pogrebnojus su žmona, Agnė Jagelavičiūtė, Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Elvyra Monginienė, Ramunė Piekautaitė, Kęstutis Verslovas, Nikolas Kim, Rasa Ciune, Karolis Murauskas, Ingrida Žitkuvienė.

Su keturiais vyrais šnekučiavosi Gėjų lygos vadovas Valerijus Simonko. 

Kai kurie elito atstovai tik trumpam užsuko į salę arba visą laiką praleido bare.

Vakaro metu buvo išdalinta 15 statulėlių. Pasirodė Dž. Butkutė, Linas Adomaitis, „G&G Sindikatas“, Vidas Bareikis, Alina Orlova, „Biplan“, Monika Linkytė ir daug kitų Lietuvos atlikėjų.

Apdovanojimai

Metų elektroninės muzikos atlikėjo apdovanojimas atiteko "Ten Walls". Statulėlę įteikė pianistas Petras Geniušas. Marijus Basanovas ceremonijoje nedalyvavo, apdovanojimą už jį atsiėmė žmona.

Metų alternatyvos atlikėju išrinktas Vidas Bareikis. Jam apdovanojimą įteikė dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite.

Dažniausiai per metus transliuota muzikos grupe paskelbta „Sel“. Egidijaus Dragūno arenoje nebuvo, jis poilsiauja užsienyje, tad dėkojo iš ekrano.

Labiausiai nusipelniusiu muzikos kūrėju paskelbtas Stanislovas Savickis-Stano.

Metų pop muzikos atlikėjo apdovanojimas atiteko M. Mikutavičiui. Jis netikėtai susirgo ir atsidūrė ligoninėje, todėl renginyje nedalyvavo.

„TV3 Play populiariausias muzikinis klipas“ nominacijoje nugalėjo „Pinup Girls“ merginos už klipą „Pajudėk“.

Už geriausią metų albumą apdovanojimas atiteko M. Mikutavičiui.

Metų atlikėja tapo Dž. Butkutė.

Metų atlikėju paskelbtas M. Mikutavičius. Statulėlę už jį pasiėmė Martynas Starkus.

Metų proveržio apdovanojimą pelnė "Makchu Pikchu".

Metų roko muzikos atlikėjo laurais džiaugėsi "Colours of Bubbles".

Metų hip-hopo grupės ar atlikėjo nominacijoje triumfavo Jama & W.

Metų vaizdo klipu pripažintas "Ten Walls" "Walking With Elephants".

Už nuopelnus lietuviškai muzikai apdovanota Dž. Butkutė.

Metų grupe išrinkta „Leon Somov & Jazzu“. Jiems apdovanojimą įteikė Lietuvos gėjų lygos vadovas V. Simonko. Kauniečiai jį nušvilpė. Dėl tokio priešiškumo liko nusivylusi Jazzu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausytoja

klausytoja  portretas
nesuprantu vis tiems lietuviams negerai , juk tikrai Dzordana verta mano manymu apdovanojimo, visos dainos neblogos, be to ja reikia apdovanoti ne tik uz dainavima...apie kita atlikeja patylesiu , kazkur skaiciau Beatos rasini , geriau vaziuotu i Anglija ir ten reikstusi su savo kepiniais, tik ten ko gero ne labai kas priima , o straipsnyje ne vienas angliskas zodis, bent jau apie viska rasytu lietuviskai.Tokia mano nuomone.

nida

nida portretas
Nusivyliau renginio organizatoriais, kurie sekdami ne pačias geriausias uzsienio madas pakvietė Simonko ir sąmoningai sukele skandalą. Ta pati galima pasakyti ir apie jazzu . Jos elgesys paskutiniu metu liūdina . Paradoksas, Džordana Butkutė yra zymiai aukštesnes vidines kulturos.

o as siu apdovanojimu rimtais nelaikau

o as siu apdovanojimu rimtais nelaikau portretas
draugu ratelio apdovanojimai,savi draugai dovanoja saviems.o kas liecia dzordana tai is vis nesusipratimas,bet kai tokio lygio apdovanojimai tai savaime aisku.zmogaus nuopelnus pirmiausiai ivertina valstybe valstybiniu apdovanojimu,ji patvirtina nuopelnus.o cia as nuopelnu nematau.i visgi sekmes siai atlikejai.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių