Quantcast

Moteris per dieną paskambino buvusiam mylimajam 100 kartų iš 12-os skirtingų numerių

Didžiojoje Britanijoje įvyko neįprastas moters teismas. Britė buvo teisiama dėl to, kad po išsiskyrimo su buvusiu mylimuoju jį terorizavo šimtais skambučių ir žinučių.

Apie tai rašo „Daily Mail“.

Ispanas Emilio Aguero parašė pareiškimą prieš 29-erių metų Hope Sheeky. Anksčiau su šia moterimi vyras palaikė romantiškus santykius.

E. Aguero papasakojo, kad nusprendė su H. Sheeky išsiskirti, nes nustojo ją mylėti. Todėl moteris pradėjo vyrą terorizuoti skambučiais ir žinutėmis socialiniuose tinkluose.

Vieną dieną britė buvusiam draugui paskambino 100 kartų iš dvylikos skirtingų numerių. Moteris reikalavo vyro atnaujinti santykius.

Persekiojimas tęsėsi du mėnesius. Galų gale ispanas nebeatsiliepė į skambučius. Tada H. Sheeky atsiuntė jam žinutę: „Aš turiu peilį. Aš ruošiuosi baigti su tavimi. Mums reikia pasimatyti“.

Vyras kreipėsi į policiją ir pareiškė, kad nuolat jaučia baimę dėl buvusios mylimosios išsišokimų. Jis teigė, kad net bijo išeiti iš namų. Jeigu prireikia kažkur išeiti, tai pasinaudoja atsarginiu praėjimu, kad tik gatvėje nesusitiktų su H. Sheeky.

Teisme moteris visiškai pripažino kaltę. Jai teismas skyrė lygtinę vienerių metų laisvės atėmimo bausmę ir nukreipė pas psichiatrus. Be to, moteriai metams uždraudė bet kokius kontaktus su E. Aguero.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Debile

na tai jau labai stipriai norejo

na tai jau labai stipriai norejo portretas
matomai buvo uzejes vaginos pasiutliges priepuolis...

Jei

Jei  portretas
brigada spartuoliska o diena poliarine - labai imanoma!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių