Quantcast

Ką žada žvaigždės rugpjūčio 23–29 dienoms?

Mergeles gali nustebinti keistas artimo žmogaus poelgis, išaiškėjęs melas ar klasta. Arba patys pasielgsite netinkamai, veidmainiškai.

AVINAS

Savaitgalis leis atsipūsti nuo rūpesčių, pasisemti įspūdžių iš pramogų kartu su šeima, vaikais. Meilės viltys gali pildytis. Sekmadienį galima arši pavydo scena. Įmanomas ir finansinis nuostolis. Kitą savaitę galima dilema, susijusi su spontaniška meile ir nauda, materialiniu išskaičiavimu. Norite ar nenorite, teks rimčiau pasirūpinti darbo reikalais, sveikata arba įvaizdžiu. Labiau prisilaikykite saugumo technikos instrukcijų. Venkite nesusipratimų su mylimu žmogumi, draugais, kolegomis. Galbūt teks prisiimti tėvišką atsakomybę už vaikų eibes ar jų nepriežiūrą. Intrigos, klastos, aferos darbe taip pat sudrumstų jūsų vidinę ramybę.

JAUTIS

Savaitgalio dienomis būsite linkę pataikauti savo lepioms nuotaikoms, geiduliams, apetitui. Jei nuo šeiminių pareigų neišsisuksite, tuomet sukiositės namuose arba sodybos ūkyje, periodiškai pasibardami su šeimos nariais ir fantazuodami apie pramogas. Gali taip nutikti, kad apie save jums primins buvusi meilė, gerbėjas. Tuomet sekmadienį tikėtina audra su žaibais namuose. Kitą savaitę produktyviausiai darbuositės vaikų ugdymo ir pramogų sferoje. Ims labiau dominti ir romantiškoji gyvenimo pusė. Vis dėlto bus apmaudu, jei matysite, kad kai ką taisyti jau per vėlu.

DVYNIAI

Jus jaudinęs klausimas savaitgalį taps bendra pokalbių tema ir galėsite viską išsiaiškinti. Turbūt džiugins tai, kad jūsų nuomonė, patarimai kitiems atrodys verti dėmesio. Atsargiai elkitės su technika, saugokite savo ir kitų sveikatą. Kitą savaitę pradėsite aktyviai, būsite smalsūs, judrūs, stengsitės visur dalyvauti. Vis dėlto šiek tiek stabdys rūpesčiai namuose, galbūt susiję su šeimos nario sveikata. Pasistenkite susikurti dvasinį ir, kiek įmanoma, fizinį komfortą. Nuo ketvirtadienio gali atsirasti galimybių kūrybinei saviraiškai, meilės romantikai. Nesikrimskite dėl nedidelio nesusipratimo. Saugokitės sukčių.

VĖŽYS

Savaitgalį galbūt kiek padidės jūsų pajamos arba atsiras galimybių pigiau nusipirkti planuotą daiktą. Džiugins laisvalaikis gamtoje, jei tik bus geras oras. Vis dėlto sekmadienį apmaudo gali sukelti vaikai ar mylimas žmogus. Jums atrodys, kad neriatės iš kailio ir vis tiek nesiseka įtikti nei pirkiniais, nei laisvalaikio pasiūlymais. Kita savaitė turėtų būti palanki komercinei ir intelektinei veiklai, bendrauti su specialistais, žiniasklaida. Sumaniai disponuosite turima informacija. Įsitraukimas į pasiūlytą avantiūrą gali pakenkti, nes aplink sukiosis negarbingų žmonių, sukčių. Nešvaistykite pinigų tuščioms artimųjų užgaidoms.

LIŪTAS

Savaitgalio dienomis energijos perteklių išliekite sportuodami, ūkiškai darbuodamiesi. Jei trokštate meilės ar paramos, elkitės subtiliai. Reikalaudami per daug, mosuodami karališkais mostais, galite viską sugadinti. Kils pavydo ir apmaudo scenos. Nuo pirmadienio nusiteikite kuo pozityviau. Kartu nepraraskite kritiško mąstymo, nes tai gali apsaugoti nuo klaidų. Stenkitės atsakingai pasirūpinti verslo reikalais, kad nereikėtų nerimauti, jog ko nors nepadarėte ar nepatikrinote. Neskubėkite aklai žavėtis abejotinais pasiūlymais investuoti, skolinti(s). Pirma susirinkite kuo daugiau ir kuo objektyvesnės informacijos.

MERGELĖ

Šį savaitgalį jūsų reakcija sulėtės dėl energijos stygiaus arba dėl būtinybės laukti svarbaus atsakymo. Kita vertus, suaktyvės vaizduotė, intuicija. Galite pasireikšti mene, tačiau tai nereiškia, kad kiti tuoj pat jus įvertins. Dabar šalia gali būti tokie "vertintojai", kurie tik pasišaipyti moka. Kitą savaitę orientuokitės į pareigas, stabilumą, siekite aiškumo, konkretumo. Jeigu manėte, kad turite daug bendra su aplinkiniais, puikiai sutariate, gali pasirodyti, kad ne viskas tobula. Jus gali nustebinti keistas artimo žmogaus poelgis, išaiškėjęs melas ar klasta. Arba patys pasielgsite netinkamai, veidmainiškai. Apdairiau derėkitės versle, kad neapsigautumėte.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį tikėtinas prasiblaškymas su senais bičiuliais. Jeigu ką nors organizuojate, rengiate projektus, norite gauti interviu ar būti matomi visuomenėje, jums turbūt pavyks pasireikšti ir netgi sužavėti dominantį asmenį. Tiesa, tai ne visiems patiks. Galite užgauti kažkieno puikybę. Kitą savaitę tikriausiai suvoksite, kad ne taip lengva gerbėjui susukti galvą ir kad pinigai nebyra į kišenę už gražias akis. Keistai pinsis aplinkybės. Žmonės, kurie atrodė patikimi, gali pasirodyti gana nedori. Beje, ir jums gali stigti objektyvumo, tad lengva suklysti ar suklaidinti kitus. Būkite budrūs, kad nepadarytumėte klaidų.

SKORPIONAS

Šį savaitgalį būsite linkę pasipuikuoti talentais, nuopelnais. Tai gali pavykti, tačiau iš pavydo kažkas jus gali mėginti sukompromituoti. Stenkitės išvengti nepalankių įtakų ir aplinkybių. Būtų neprotinga pasiduoti emocijoms ir iškloti viską, ką galvojate. Saugokitės traumų. Kitą savaitę jums ims atrodyti, kad nusipelnėte daugiau, nei gaunate. Deja, galimas smūgis jūsų savimeilei. Gali kilti rūpesčių dėl tarnybinio romano ar įtakingo asmens pretenzijų jums. Darbe verčiau nežaiskite meilės žaidimų. Atkreipkite dėmesį į savo vaikų pomėgius ir elgesį. Į periodo pabaigą daugės nerealių vilčių.

ŠAULYS

Savaitgalį galite gauti žinių iš toli esančio svarbaus jums žmogaus ar įtakingo veikėjo. Tikriausiai jos suteiks gerų vilčių. O gal ko nors viliatės meilės srityje? Tai išties gali pildytis. Galite kažkur vykti, dalyvauti kartu su dominančiu asmeniu. Nuo pirmadienio pravartu rimčiau rūpintis profesiniu įvaizdžiu, kompetencija, atsižvelgiant į naujas aplinkybes. Galite gauti pranešimą, susijusį su darbu, verslo projektu ar pan. Periodo pabaiga žada susitikimus su bendraminčiais, publika ar visuomene. Kitų dėmesys bus malonus tol, kol nejusite įkyraus kišimosi į jūsų reikalus ir apsimestinio palaikymo.

OŽIARAGIS

Savaitgalį bus smagiau, jei galėsite paišlaidauti ir palepinti patinkantį asmenį, partnerį. Galbūt atgausite skolą ar gausite atlygį už paslaugą. Regis, ir meilės nestigs. Tie, iš kurių tikitės pagalbos, gali pasirodyti savanaudiški, itin apsidraudžiantys ar siekiantys pasinaudoti jūsų padėtimi, ryšiais. Kitą savaitę tvarkykite finansinius, buhalterinius reikalus. Nuo antradienio jau pravartu planuoti, aptarti naujus projektus, rengti reportažus, vesti renginius. Seksis tarpininkauti, derinti interesus, konsultuoti, bylinėtis. Turite objektyviai vertinti savo galimybes, ypač finansines.

VANDENIS

Šį savaitgalį daug kas priklausys nuo santykių su kitais. Situacija gali apkarsti dėl papildomų išlaidų ar pavydo. Sekmadienį kažkas kurstys aistras, skatins neįprastus įgeidžius ir ambicijas. Bet kokia kaina norėsis pasiekti savo. Kad tik ji nepasirodytų per didelė. Kitą savaitę galima situacija, kuri leis geriau pažinti priešus, konkurentus. Pasirūpinkite atsakingais reikalais, dokumentais, sumokėkite mokesčius. Galite justi spaudimą finansiškai įsipareigoti. Aklai to nedarykite. Didelė tikimybė pakliūti į painią situaciją dėl dviprasmiškos informacijos, provokacijos.

ŽUVYS

Šį savaitgalį galite daug nuveikti, jeigu imsitės praktinės veiklos ar tikslo, susijusio su grožiu, reabilitacija ar pan. Jeigu ką tik grįžote ar sekmadienį parvykstate iš kelionės, galite pasijusti ne tik pavargę, bet ir sunegalavę, parsivežę sveikatos problemėlę. Kitą savaitę naudokitės progomis pabendrauti su dominančiais žmonėmis, atnaujinti ryšius. Juridiniai ar verslo keblumai pareikalaus apsukrumo, naujų jų sprendimo variantų paieškos. Ant kulnų gali lipti kreditoriai, mokesčių pareigūnai arba jums patiems teks toks vaidmuo. Neapgaudinėkite savęs ir kitų, kalbėdami apie iliuzijas, nerealius planus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių