Quantcast

Astrologinė prognozė sausio 31 – vasario 6 dienoms

AVINAS

Savaitgalį norėsis pramogų, spalvingesnio laisvalaikio, tačiau kažkas trukdys atsipalaiduoti ir pasimėgauti malonumais. Nuotaiką gali drumsti neišspręsti finansų, nuosavybės klausimai, partnerystės problemos. Venkite šeiminių scenų, nuoširdžiai domėkitės artimųjų reikalais. Kitą savaitę ūgtelės jūsų kūrybinės ambicijos, noras pasirodyti, sublizgėti, svajosite apie pramogas, pergales. Galite vykti į pramoginį renginį, teatrą, parodą, pobūvį ar pan. Nuo ketvirtadienio daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai. Galbūt bandysite atsisveikinti su žalingais įpročiais. Tačiau net geriausi jūsų ketinimai kažkam nepatiks.

JAUTIS

Savaitgalį būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus gana geranoriški, bet linkę padėti tik tada, kai jiems nieko nekainuos. Galima trumpa kelionė, viešnagė. Tykos pavojai kelyje, tad būkite atsargūs. Kitą savaitę jus kankins vidinis nerimas, tačiau viską atpirks kūrybiškas požiūris. Galite kai ką svarbaus nuveikti, išspręsti įsisenėjusius nesklandumus. Ir buitiniai rūpesčiai neslėgs, lengvai su jais tvarkysitės. Regis, labai palaikysite artimą žmogų, jam siekiant kažkokio tikslo. Jus vis labiau domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję projektai. Kai kas bus susiję su rizika. Jauskitės atsakingi už tai, ką siūlote ir pasirenkate.

DVYNIAI

Savaitgalį savo reikalais visų pirma rūpinkitės patys, nesitikėdami niekieno malonės. Būtų gerai, kad neieškotumėte abejotinos romantikos, kompanijų, o visą savo dėmesį skirtumėte artimiems žmonėms. Jeigu situacija privers rūpintis pinigų, prekių reikalais, saugokitės, kad jūsų neapgautų patyrę avantiūristai. Kitą savaitę galite dalyvauti kultūros renginyje, pristatyme, gauti gerą žinią. Tikėtina netolima kelionė, interviu arba sulauksite svečių. Gali sudominti ne visai tinkamas būdas, kaip pasiekti trokštamą naudą. Neskubinkite įvykių. Bet kokiose derybose galvokite apie abipusių interesų tenkinimą, elkitės garbingai.

VĖŽYS

Šį savaitgalį galima stipri pagunda, netikėta permaina. Saugokitės perdėtų emocijų ir lengvabūdiškų poelgių. Stenkitės išlaikyti gerus santykius su aplinkiniais, mylimu žmogumi. Neprovokuokite konfliktų, saugokitės traumų. Nuo pirmadienio norėsis daryti gerus darbus, keistis. Tikėtini sėkmingi reikalai, susiję su verslu, nuosavybe, pinigais, kreditais. Galite gauti honorarą, įsigyti norimą pirkinį, abonementą ar gauti užsisakytą siuntą. Stenkitės nesupykti, neįsižeisti ir nekerštauti, jeigu kas nors jums nepritars, gins kitokią nuomonę. Blogos emocijos labiausiai kenks jums patiems – gali sutrikti sveikata.

LIŪTAS

Šį savaitgalį gali būti nelengva laikytis suplanuoto plano, nes jūsų nuotaika ir būsena bus tinkama tik tinginiauti. Vis dėlto galima nauda iš konfidencialios veiklos, labdaros, meno. Jeigu nekaip jaučiatės, derėtų daugiau ilsėtis. Rizikinga vykti į tolimą kelionę ir lenktyniauti kelyje. Kitą savaitę keistu būdu net neįtikimi projektai gali virsti tikrove. Bus daug kūrybinės energijos ir galimybių. Sustiprės kelionių ir pažinčių troškimas. Jei adekvačiai vertinate savo galimybes, nusivylimų nepatirsite. Pagarbiau elkitės su kitais žmonėmis. Ambicijos, šykštumas, pasipūtimas gali pakenkti svarbiam ryšiui. Atsakingai elkitės su savais ir svetimais pinigais.

MERGELĖ

Savaitgalį jūs savaime trauksite žmones ir žadinsite romantiškus jausmus. Tikėtinos pramogos, įdomūs renginiai, susitikimai. Linksminkitės, bet su saiku. Saugokitės traumų. Jūsų vaikams gresia susižalojimai, todėl derėtų juos labiau prižiūrėti. Kitą savaitę neblogai seksis su menu, medicina susijusi veikla, socialiniai reikalai. Pastarieji užsiėmimai gali atnešti apčiuopiamos naudos. Pasistenkite tausoti sveikatą, nervus. Nevartokite svaigalų. Nekokių staigmenų gali pažerti jums svarbūs žmonės – pasitelkite kantrybę, toleranciją. Saugokitės sukčių, vagių. Galima kelionė, svečias arba žinia iš toli.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pasireikš didelė nuotaikų kaita, emocionalumas. Vis dėlto išlaikyti pusiausvyrą jums padės savigarba arba širdį užpildžiusi meilės šiluma. Reikėtų vengti nuotykių su nepažįstamais, neprognozuojamais žmonėmis, nes galite nukentėti. Kita savaitė bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Bendraminčiai, draugai nepamirš jūsų pakviesti į kolektyvinius renginius, pramogas. Kad ir kur atsidurtumėte, būsite aktyvūs, linkę flirtuoti, intriguoti. Tačiau nuo ketvirtadienio jau galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti, lengva apsigauti. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas.

SKORPIONAS

Savaitgalį parūps kelionės, kultūros renginiai arba su užsienio įvykiais susiję klausimai. Gana neblogai juos aiškinsitės, ypač jei atsiras pagalbininkų. Būsite sąmojingi, intelektualūs, ir tai aplinkiniams labai imponuos. Nepaisant to, gali kilti ginčų, barnių. Gresia traumos. Kitą savaitę turbūt atsiras papildomo darbo, už kurį jums bus atlyginta. Galimas pokalbis su potencialiu darbdaviu arba kažkoks renginys su kolegomis. Jeigu aktyviai dalyvaujate politikoje galite atsidurti viešo dėmesio centre. Saugokite piniginę, dokumentus ir vaikus.

ŠAULYS

Savaitgalį pasižymėsite psichologine įžvalga. Norėsis daug nuveikti, aptarti. Tačiau didelė tikimybė pernelyg įsipareigoti ir išleisti krūvą pinigų. Gali kilti rūpesčių dėl netinkamo poelgio. Laukia santykių išbandymas. Kitą savaitę niekas negalės sutrukdyti jums užsidirbti pinigų ir populiarumo. Galite sudaryti naudingą sutartį, gauti pakvietimą į renginį, sublizgėti konferencijoje, scenoje ar sporto arenoje. Galite tikėtis nepakartojamų įspūdžių kelionėje. Regis, labai jautriai reaguosite į nesaugų globalinį kontekstą, apie tai daug kalbėsite. Dėl klaidos ar aplaidumo darbe galite sulaukti nemalonios kritikos.

OŽIARAGIS

Savaitgalį pasireikš didesnis emocinis jautrumas, seksualumas, stiprios pagundos. Sieksite užkariauti patinkančio žmogaus širdį. Tačiau pernelyg demonstruojamos aistros gali viską sugadinti. Neprovokuokite pavydo scenų ir nežeminkite artimų žmonių. Kitą savaitę neblogai suksitės, jeigu reikia tvarkyti juridinius reikalus, reikalauti skolų grąžinimo, draudimo išmokos ar pan. Jeigu iš darbo ar verslo gausite pinigų, kils noras išlaidauti, palepinti namiškius. Antroje periodo pusėje galite susidurti su moraline arba teisine dilema. Informacija, kurią nelengvai gausite, gali pasirodyti labai prieštaringa arba iškreipta. Vargu ar ji jums padės.

VANDENIS

Savaitgalį tikriausiai teks pasirūpinti savo, artimo žmogaus arba naminio gyvūno sveikata. Jeigu elgsitės netinkamai, galite patirti nemalonią santykių atomazgą ar kažkokių reikalų posūkį. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, saugokitės traumų. Kitą savaitę gali atsinaujinti perspektyvi pažintis. Staiga priešinga nuomonė pasidarys vertinga ir įdomi. Tikėtini svarbūs sprendimai ir versle, ir asmeniniame gyvenime. Galbūt teks kažko atsisakyti, už kažką primokėti, įsiskolinti ar kitaip įsipareigoti. Būkite apdairūs ką nors žadėdami. Neverta pernelyg pasitikėti net gerais draugais.

ŽUVYS

Savaitgalį labiau pastebėsite priešingos lyties privalumus ir viliones. Galimos įvairios meilės peripetijos. Gali kilti pagunda atkeršyti jūsų neįvertinusiam asmeniui. Yra tikimybė, kad asmeniniai santykiai pakryps gera linkme, jei to nuoširdžiai sieksite. Jeigu sukatės šou versle, turėsite kuo užsiimti. Kitą savaitę labai išrankiai vertinsite bet kokius pasiūlymus ir savo bei kitų išvaizdą, kompetenciją. Stengsitės šiek tiek pakeisti savo stilių, įpročius, dienotvarkę. Nesąžiningi žmonės, intrigantai gali mėginti sumenkinti jūsų autoritetą. Kai kurie reikalai seksis geriau, jeigu prilaikysite liežuvį už dantų, paisysite konfidencialumo principo. Pasisaugokite infekcijų, apsinuodijimo.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

Daugiau straipsnių