Quantcast

Astrologinė prognozė liepos 26 – rugpjūčio 1 dienoms

Kitą savaitę liūtai sulauks ypatingo dėmesio iš aplinkinių.

AVINAS

Šį šeštadienį, baigiantis mėnulio delčiai, emocinis dirglumas labai sustiprės. Regis, jūsų užmojams neskubės pritarti tie, kurių tikitės prisidedant prie jūsų sumanymo. Sekmadienį prasidedanti jaunatis tarsi atgaivins jausmus. Augs troškimas mylėti, kurti, smagiai šėlti su draugais ar vaikais. Kitą savaitę sunku bus suvaldyti seksualinę energiją ir nepasitenkinimą meilės ar kitokiais santykiais, ypač jeigu aiškės, kad jūsų ir kitų žmonių interesai nesutampa. Nelabai patenkinti būsite ir savo įvaizdžiu, sveikata. Turėsite ūpo kibti į ūkio darbus, remontuoti, tvarkyti, rūpintis naminiais gyvūnais.

JAUTIS

Šeštadienį bus nelengva maloniai bendrauti, nes kiekvienas gins savo nuomonę ar net bus linkęs tyčia aršiai oponuoti. Vis dėlto šeiminis ginčas gali iškrauti tam tikras įtampas ir tarsi perkrauti santykius, paskui jie kaip tik gali tapti darnesni, o šeima tvirtesnė.
Kitą savaitę pasistenkite, kad aplink jus būtų kuo mažiau netvarkos, įtampos, triukšmo. Raskite laiko pabūti su tais, kurių draugija džiugina. Tinkamas metas išreikšti simpatiją, meilę. Pagalvokite, kuo galite sudominti ir kaip naudingai užimti vaikus. Galbūt įsigysite tai, ką seniai planavote, ar susirasite darbą.

DVYNIAI

Jeigu šį šeštadienį bandysite keisti aplinkos dizainą, įsigyti techninę prekę, pakoreguoti įvaizdį, tai veikiausiai daug sumokėsite ne už tokį rezultatą, kokio tikėjotės. Verčiau naujovė tegul palaukia mėnulio jaunaties. Pirkinių ir kitų dalykų išlaidas apskritai planuokite skrupulingiau, susirinkite kuo daugiau informacijos. Kitą savaitę tikėtinos emocinės bendravimo problemos. Mikroklimatas namuose priklausys tik nuo jūsų. Siekite vidinės ir išorinės ramybės, nesierzinkite dėl smulkmenų. Jums gali pasisekti realizuoti kūrybinį sumanymą, laimėti publikos ar patinkančio asmens simpatijas.

VĖŽYS

Tikriausiai šeštadienį jums arba tiems, kurie šalia jūsų, kils kaprizų ir pykčio priepuolių dėl nepildomų užgaidų. Niekniekiams pinigų neeikvokite, bet vertingą norimą daiktą ar objektą verta apžiūrėti bei pamąstyti apie galimybę jį įsigyti. Jeigu atžalai renkate dovaną, darykite tai ypač atsakingai, kad ši tikrai pasitarnautų. Kitą savaitę gali kilti dilema, ką rinktis – meilę, pokytį ar materialinę naudą, stabilumą. Regis, pajusite informacijos alkį, tad labiau viskuo domėsitės, skaitysite, naršysite internete, bendrausite ir t. t. Gali paaiškėti, kad atvyksta svečių, reikia juos priimti, pavaišinti.

LIŪTAS

Šį savaitgalį šeimos narys arba jūs galite prisigalvoti nesamų grėsmių, rasti pretekstą pavydui, įtarimams, klastai. Arba jus sukrės tam tikri užkulisiniai dalykai, artimo žmogaus paslaptys. Vis dėlto kartu su prasidedančia jaunatimi lyg ant mielių augs meilės, laimės, tikėjimo geresne ateitimi jausmas, ūpas daugiau siekti, pradėti perspektyvesnį gyvenimo etapą. Kitą savaitę sulauksite ypatingo dėmesio iš aplinkinių. Regis, su užsidegimu imsitės namų ruošos, žemės ūkio, kulinarinių eksperimentų, apsipirkimo. Galbūt rūpės su stalo serviravimu, vaišėmis, svečiais, kelione susiję reikalai. Galite ką nors išnuomoti ar išsinuomoti.

MERGELĖ

Šeštadienį norite ar nenorite teks daug bendrauti, kalbėtis su artimos aplinkos žmonėmis, ištverti jų pokštus ir pan. Laimei, sekmadienis leis atsipalaiduoti taip, kaip pageidaujate patys. Intuityviai jausite, kas jums suteiktų daugiausia palaimos ir atsigavimo. Kitą savaitę ir situacija, ir nuotaika bus gana prieštaringos. Vis dėlto jėgų, galios jums neabejotinai teiks meilė ir tikėjimas. Norėsis naujų įspūdžių, pojūčių, bet bus nelengva, jeigu patiems reikės organizuoti pokylį, renginį, daug kuo rūpintis.
Į periodo pabaigą vis labiau nerimausite, abejosite tuo, ką darote. Siekite stabilumo.

SVARSTYKLĖS

Šeštadienį teks būtinai padirbėti, jeigu nespėjate kažko laiku atlikti, privalote skubiai baigti ir pan. Noras lengvai ir greitai pasipelnyti gali pakenkti reputacijai, užuot davęs jums naudos. Šeštadienio vėlus vakaras su artėjančia jaunatimi jau žada puikią draugiją likusiam savaitgaliui. Kitą savaitę kai ką sugadinti gali jūsų neapsisprendimas ar perdėtos ambicijos. Galbūt kažkas vers pasiaiškinti dėl apgaulės, liežuvavimo, ko nors nuslėpimo. Jeigu tik įmanoma, derėtų niekur neskubėti, patinginiauti, atsisakyti triukšmingų draugijų, renginių. Nekelkite ultimatumų partneriui, artimiesiems.

SKORPIONAS

Gali būti, kad savaitgalį kils rūpesčių kelionėje arba dėl kelionės, toli išvykusio artimo žmogaus ar kt. Kita vertus, jums norėsis rizikuoti, išbandyti savo galias ir ribas. Jeigu pavyks, netrukus savimi didžiuositės. Saugokitės gresiančių traumų. Kitą savaitę užplūdę meilės jausmai gali pasiglemžti ir širdį, ir protą. Bet kuriuo atveju bus nenuobodu, ypač jei kažką organizuojate kartu su kolektyvu, bendraminčiais. Galbūt įsitikinsite, kad šalia yra labai draugiškų žmonių. Kažkaip ypatingai veiksite priešingą lytį, tad patirsite gundymų. Spontaniškas nuotykis nepasiteisins. Laimės suteiks tik tikri jausmai.

ŠAULYS

Jeigu šeštadienį sugebėsite nekenkti sau ir kitiems, taip gali nutikti dėl didelės psichologinės įtampos, tuomet sekmadienį kartu su patekėjusiu jaunu mėnuliu jus pasieks pakilumo, optimizmo teikianti energija. Kils ūpas keliauti, pažinti pasaulį, siekti aukštesnės kompetencijos ir kvalifikacijos, filosofinės išminties. Kitą savaitę būkite reiklesni sau, neatidėliokite aktualių reikalų. Pagrindinis rūpestis turėtų būti darbas ir šeimos interesai. Pasisaugokite sukčių. Nebūkite pernelyg drąsūs giliame vandenyje. Nuo ketvirtadienio vis daugiau galvosite apie pramogas. Vilios meilės avantiūros, rizika.

OŽIARAGIS

Savaitgalį pagerinti santykius, pamiršti nuoskaudas gali padėti pinigai ir pažadai, ypač senos skolos atidavimas ar geranoriška parama sudėtingoje situacijoje. Galutinai susipykti bus lengviausia dėl pinigų, materialinių vertybių, kažko nepasidalijus. Kitą savaitę galite nusivilti, jeigu iš mylimo žmogaus tikitės besąlygiško atsidavimo ir norite daugiau gauti, nei patys duodate. Nuo antradienio itin rūpės studijų arba kelionių klausimai. Net jeigu niekur nekeliaujate, neramiai lauksite žinių iš toli esančių artimųjų. Arba ruošitės juos priimti, vykti į ypatingą renginį, pasimatymą ar pan.

VANDENIS

Šį savaitgalį svarbu nesinervinti, bet neleiskite, kad kas nors su jumis grubiai elgtųsi ar skriaustų artimą žmogų. Gerbkite save ir kitus. Nepulkite vaikytis nuotykių, jei staiga kils tokia pagunda. Atsakingai vertinkite naujai mezgamus santykius, tarsi rinktumėtės visam gyvenimui. Kitą savaitę galite susidurti su dilema investuojant, vykdant reformas, perkant ar parduodant. Venkite elgtis neatsakingai. Bus geriau, jei viskas vyks pagal nustatytas taisykles. Neišmeskite dokumento, kurio dar gali prireikti. Komandiruotėje galimas tarnybinis romanas, kelionėje – nuotykis. Rizika nepatartina.

ŽUVYS

Savaitgalį pramogausite su šeima, vaikais ar be jų. Galite tapti meilės strėlių taikiniu.
Pasisaugokite traumų, seksualinės prievartos. Sekmadienį, jeigu būsite sveiki, mielai tvarkysite aplinką ir užsiimsite asmenine higiena, grožio profilaktika. Būkite atidesni artimųjų, vaikų pageidavimams, skundams. Kitą savaitę galima situacija, per kurią aplinkiniams paaiškės jūsų moralinė pozicija ir tai, ar galima jumis pasitikėti. Nemeluokite, nesukčiaukite. Daug dėmesio sulauksite iš priešingos lyties atstovų. Nealinkite savęs spėliojimais, įtarimais meilės sferoje, ramiai išsiaiškinkite santykius.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

linas iš netikiu.com

linas iš netikiu.com portretas
Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymas žiniasklaidos priemonėms kelia šį reikalavimą: "Neturi sudaryti įspūdžio, kad astrologai, chiromantai, ekstrasensai, bioenergetikai gali teikti patarimus dėl ateities, sveikatos, pinigų ir panašiai. Šią savaitę geras ženklas apsilankyti Facebook puslapyje "Laisvamaniai - naujienos ir komentarai".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

Daugiau straipsnių