Quantcast

Astrologinė prognozė lapkričio 29 – gruodžio 5 dienoms

Šauliams savaitgalį teks atkreipti dėmesį į nepadarytus buitinius darbus. Nelengva bus viską suspėti, nes jausitės kiek ištižę, nervingi.

AVINAS

Savaitgalį pasirūpinkite, kad niekas jūsų neblaškytų, jeigu turite kūrybinio darbo ar paprasčiausiai trokštate ramiai pabūti vieni. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų. Padėkite sau atgauti jėgas, pasaugokite sveikatą. Venkite svaigalų, kvaišalų. Kitą savaitę būsite nenustygstantys, neramūs, tačiau gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, žinosite, ko norite. Seksis veikla, kuri vienaip ar kitaip susijusi su nekilnojamuoju turtu, verslu, pinigais. Tikėtinas komercinis ar autorinio darbo užsakymas. Turėtų džiuginti ir meilės, partnerystės santykiai. Galima maloni staigmena.

JAUTIS

Savaitgalį pravartu pabendrauti su senais bičiuliais, pasitarti su tėvais, broliais, seserimis. Šalia jūsų tikrai yra žmonių, pasirengusių bet kurią akimirką ateiti į pagalbą, pademonstruoti draugiškumą. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, saugokitės infekcijų. Kitą savaitę labiau nei paprastai kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Jei turite kokią priklausomybę, ji gali sustiprėti. Nuo trečiadienio būsite itin jausmingi, geidulingi. Regis, kitą lytį veiksite lyg magnetas, spinduliuosite seksualumą. Bus šansų pasipelnyti, įsigyti ieškomą daiktą.

DVYNIAI

Savaitgalį prieš atsiverdami kitiems, pamąstykite, ar jiems tikrai verta žinoti jūsų paslaptis, problemas, politines pažiūras, ypač jei tai nėra patys artimiausi žmonės. Vis dėlto gyvenimo partnerio palaikymas jums labai praverstų, tačiau ir patys turite nuoširdžiai domėtis jo interesais. Kitą savaitę seksis aplink save telkti bendraminčius, dalyvauti konkursuose. Jeigu reikalingas leidimas, patentas, koks nors valdininkų, viršininkų palaiminimas, nesnauskite, nes nuo trečiadienio jau gali kažkas strigti. Galbūt nekaip jausitės ir dėl to atidėsite susitikimą, renginį. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS

Šį savaitgalį puikiai pailsėsite, jeigu atitrūksite nuo rutinos, paskirsite romantišką pasimatymą, nueisite į naujausią spektaklį, paskaitysite turiningą knygą arba tiesiog panaršysite po internetą, pabendrausite su įdomiais pašnekovais. Skirkite laiko suvokti savo poreikius, tikslus. Nuo pirmadienio nusiteikite rimtiems darbams. Turbūt teks prisiimti atsakomybę ir pasistengti, kad užsitikrintumėte stabilumą darbe, versle ar politikoje. Nuo trečiadienio gerų emocijų patirsite bendraudami. Gali būti, kad įsitrauksite į naują kolektyvą, užmegsite reikšmingą pažintį, gausite viliojamą pasiūlymą ar dovanėlę. Jei netikėtai gausite darbo pasiūlymą, jis bus vertas dėmesio.

LIŪTAS

Šį savaitgalį palanku imtis tvarkymosi. Be gailesčio atsikratykite šlamšto, trukdančio laisvai alsuoti. Jeigu trokštate meilės, būkite aistringi, gundantys, bet pakankamai subtilūs. Būkite pasirengę prisiimti atsakomybę už poveikį kitiems. Kitą savaitę norėsis planuoti permainas, siekti autoriteto, įtakos. Jei gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, vykti pagal studijų mainų programą, užmegzti bendradarbiavimą ar pan., skubėkite pasinaudoti proga. Seksis reikštis scenoje, sporto salėje, politikos arenoje. Laimės teiks meilė, aplodismentai, publikos dėmesys arba vaikai, globotiniai.

MERGELĖ

Savaitgalį neatsiginsite nuo norinčiųjų su jumis pabendrauti. Regis, įsibanguos meilės viltys, atsiras progų linksmintis, pramogauti. Jeigu svečiuositės pas draugus ar gimines, nepamirškite saiko valgydami ir gerdami. Kitą savaitę veikiausiai teks imtis aktualių reikalų, susijusių su projektais, planavimu, buhalterine, finansine veikla, indėliais, draudimu. Įmanomas rimtas pasiūlymas ar paskata, susijusi su karjera, užsieniu. Galimas svečias iš toli, kelionė, renginys ar svarbus posėdis. Jeigu jus domina kokia nors informacija, įvykis, tai turbūt kaip tik atsidursite laiku ir vietoje.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį kils ūpas išlaidauti dizaino detalėms, naujiems drabužiams ar kosmetikai. Turbūt dažnai žvilgčiosite į veidrodį ir lyginsite save su kitais. Verčiau netrokškite neįmanomų dalykų ir keiskite tik tai, ką tikrai metas keisti savyje ar santykiuose. Kitą savaitę drauge su kitais galite nemažai nuveikti, pasidalyti idėjomis. Plėsis bendraminčių ratas, gali atsinaujinti svarbi pažintis. Galima finansinė sėkmė per apsukrius partnerius, naudingą informaciją, investicijas. Nuo trečiadienio būsite erotiškai, aistringai nusiteikę ir neatsispirsite meilės pagundoms.

SKORPIONAS

Savaitgalis pažers pagundų. Bus progų skaniai pasmaguriauti, patirti romantikos, sudalyvauti pramoginiame renginyje. Pasirinkite tai, kas atitinka jūsų galimybes. Atsižvelkite ir į vaikų poreikius. Kitą savaitę produktyviai padirbėsite darbe. Būsite disciplinuoti, darbštūs. Gali būti kalbama apie komandiruotę. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą. Galimas intriguojamas susitikimas, netikėtas pasiūlymas. Jeigu norite dėl kažko susitarti, patikti, tai visų pirma turite kitiems skirti dėmesio, paisyti jų nuomonės ir interesų.

ŠAULYS

Savaitgalį teks atkreipti dėmesį į nepadarytus buitinius darbus. Nelengva bus viską suspėti, nes jausitės kiek ištižę, nervingi. Galimi nesusipratimai bendraujant. Verčiau neprisiminkite senų nuoskaudų. Galite apsispręsti kurti šeimą, jei dar neturite. Kitą savaitę palanku reikštis scenoje, iš tribūnos, sportuoti, dalyvauti varžybose, vilioti priešingą lytį. Regis, pasijusite labiau vertinami, gerbiami. Galbūt užsirašysite į sporto klubą, imsite laikytis dietos, įsigysite stilingą drabužį ar geros kosmetikos. Ir darbe, ir po darbo jus džiugins flirtas, meilė. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

OŽIARAGIS

Savaitgalį džiugins flirtas, pasimatymai. Užuojautos ir meilės bus daugiau nei paprastai. Norėsis dalytis maloniomis naujienomis, patarimais. Noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, nesunkiai įsiminsite naują informaciją. Kitą savaitę ramybės neduos opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Regis, rasite neblogą išeitį, jei atvirai pasikalbėsite su artimais žmonėmis. Nuo trečiadienio būsite labai kūrybingi ir nusiteikę daug nuveikti. Kažkuo gali nustebinti artimas žmogus. Turbūt jums pavyks išsiveržti iš rutinos. Tik nepraraskite savikontrolės ir saugokite sveikatą.

VANDENIS

Savaitgalį galbūt vyksite į pasimatymą, pobūvį ar renginį, priimsite svečių arba tiesiog aktualiu klausimu tarsitės su geru draugu, pažįstamu. Jeigu turite už ką, nusipirkite planuotą daiktą. Nuo antradienio tiktų sudaryti sutartis, derėtis, tartis, reklamuoti, megzti pažintis, tvarkyti su transportu, pervežimais, ryšiais, dokumentais susijusius klausimus. Būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti, siūlyti originalias idėjas. Ne pro šalį būtų kartu su šeima aptarti visų jos narių interesus, iš anksto suderinti šventinius planus. Galbūt gausite kvietimą į renginį, pobūvį ar romantišką pasimatymą.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite labai jautrūs, užjaučiantys, bet kartu ir sumaniai manipuliuojantys. Tam itin pasitarnaus gili intuicija. Komplikuotus asmeninius santykius išties bus nesudėtinga pagerinti, nes mokėsite išklausyti, suprasti. Tik neįnikite į svaigalus. Kitą savaitę jums neblogai seksis prekiauti, aptarnauti, sudaryti komercines, nuomos sutartis. Galite nusipirkti neplanuotą daiktą, pasipelnyti iš prekybos, nuomos. Galbūt susitarsite dėl kredito, užstato ar pan. Pagundų gali kelti tarnybinio romano tikimybė. Tuomet kunkuliuos intrigos, apkalbos.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių