Quantcast

Astrologinė prognozė balandžio 18–24 dienoms

AVINAS

Savaitgalį trauks azartiniai žaidimai, sportas, greitis. Nutrūktgalviškumas gali atnešti žalos. Nuo pavojų bei išlaidavimo reikėtų saugoti ir vaikus. Atsargiai su elektra, ugnimi. Nederėtų impulsyviai pirkti brangių daiktų, ypač jei jie neplanuoti. Pasitvarkykite namuose – jauki aplinka gerins nuotaiką. Nuo pirmadienio neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis, rūpintis leidyba, švietimu, reklama, transportu, imti ar teikti interviu. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais ir pažįstamais. Nuo ketvirtadienio jau bus sunkiau bendrauti, daug kas erzins. Galite susipykti, susižeisti.

JAUTIS

Savaitgalį galite neįvertinti savo jėgų, galimybių ir sunegaluoti ar patirti priepuolį, traumą. Pasisaugokite sukčių. Jei norite įtikti patinkančiam žmogui, turbūt teks paploninti piniginę. Gana palankus metas kūrybiniam darbui. Galite susidurti su dilema – nutylėti, meluoti ar vis dėlto atskleisti jausmus, faktus. Nuo pirmadienio racionaliai spręsite praktinius reikalus. Galite mėginti įgyvendinti verslo idėjas. Regis, pavyks daug nuveikti, jei imsitės svarbių darbų, ieškosite tiekėjų, prekių, informacijos. Tai atneš naudos. Į periodo pabaigą situacija taps gana nestabili ir galimi nemalonūs netikėtumai.

DVYNIAI

Savaitgalį sulauksite skambučių ir SMS iš draugų su pasiūlymais. Lengva pasigauti ūmią infekciją nuo artimo aplinkos žmogaus. Būsite linkę į saviapgaules. Labiau kontroliuokite savo kalbą, neišplepėkite paslapčių. Saugokite sveikatą. Kitą savaitę tikriausiai kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus, ieškosite pranašiškos prasmės. Paviršutiniškas bendravimas vargins. Jausitės lyg praradę įprastinį aktyvumą. Laikykitės darbo saugos ir eismo taisyklių, kad išvengtumėte nemalonių incidentų. Nuo ketvirtadienio pajusite norą gyventi komfortiškiau, užsiimti amatais, žemės darbais. Nežiopsokite kelyje.

VĖŽYS

Savaitgalį jausite įtampą dėl nebaigtų darbų, neparuoštų ataskaitų ar kt. Gali tekti rimtai darbuotis visą šeštadienį. Stenkitės nenuleisti rankų ir neištižti, nes šiuo metu prasidėsianti jaunatis ilgesniam laikui užfiksuos jūsų būseną, situaciją. Sekmadienį galite kažkur sudalyvauti kartu su bendraminčių kompanija. Kitą savaitę pagilės vaizduotė, pasąmonės įtaka, intuicija. Galima nauda iš mistinės, meninės, medicinos veiklos. Netiesiogiai pateikta informacija gali kažkuo pasitarnauti. Nuo ketvirtadienio jau nestigs ūpo imtis aktyvesnės veiklos, sportuoti ar kažko naujo išmokti, siekti patinkančio asmens dėmesio, populiarumo tarp draugų ar visuomenėje.

LIŪTAS

Savaitgalį norėsis kur nors toliau išvykti, aplankyti tarptautinį renginį, parodą ar kt. Domins ir virtualus bendravimas su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Trauks rizika, nuotykiai, tad galimos pavojingos situacijos. Per didelis pasitikėjimas savimi jums gali pakišti koją. Venkite būti familiarūs ir pagyrūniški. Kitą savaitę pravartu spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Sugebėsite sumaniai organizuoti, su bet kuo bendrauti bei žaviai vilioti priešingą lytį. Tačiau įmanomas ir šioks toks veidmainiavimas, apgaulingi žaidimai. Deja, nuo ketvirtadienio galite jaustis taip, tarsi būtumėte aplinkybių marionetė. Itin rūpinkitės sveikata, nerizikuokite kelyje.

MERGELĖ

Savaitgalį gali tekti pasėdėti prie dalykinių popierių, ataskaitų, jei kažko nespėjote užbaigti. Iš tiesų pravartu iki jaunaties susidoroti su senais įsipareigojimais, kurių terminai baigiasi. Sekmadienį jau turėtų pavykti nekasdieniškai praleisti laiką. Tik pasistenkite neįklimpti į melą meilės srityje. Kuo pozityviau žvelkite į ateitį, laukiančias permainas. Nuo pirmadienio turėsite daug darbo, o kalbos suksis apie politiką, verslą, pinigus. Tikėtini reikšmingi susiėjimai, susitarimai, kurie gali pozityviai daryti įtaką jūsų gerovei ir ateičiai. Seksis sublizgėti ir draugų kompanijoje. Pravartu pasinaudoti draugiška situacija, jei jums reikia talkos.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pasitiksite su romantiškomis viltimis, erotiniais troškimais, tačiau tikėtini įvairūs netikėtumai, o partneris ar dominantis asmuo bus neprognozuojamas. Netgi draugai gali elgtis neįprastai. Jei norite kokius nors santykius užbaigti, padarykite tai iki sekmadienio. Nederėtų įkyriai kištis į svetimus reikalus. Užuot graužę save bei kitus, paieškokite pozityvaus būdo pašalinti psichologinę įtampą. Kitą savaitę nerimą gali kelti finansinių įsipareigojimų klausimai. Palanku konsultuotis su specialistais. Tikėtini kontaktai ir su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Regis, planuosite kelionę, studijas, verslo ateitį. Stenkitės darbe nepadaryti klaidų, nesusikompromituoti.

SKORPIONAS

Savaitgalį ne tiek galvosite apie laisvalaikį, pramogas, kiek apie ūkinius darbus, statybas ar remontus, žemės ūkį ar namų ruošą. Turbūt daug dėmesio skirsite naminiams gyvūnams arba artimųjų sveikatai, išvaizdai. Sekmadienį kiek labiau parūps bendri užsiėmimai su antrąja puse, vaikais. Nuo pirmadienio aktyviai spręsite problemas. Galbūt pavyks pradėti aktualų projektą ir pagerinti savo finansinę padėtį, arba įgyvendinti idėją, kuri atneš intelektinį, kūrybinį pasitenkinimą. Regis, dėl filosofinio nusiteikimo aplinkiniams atrodysite keisti ir įdomūs. Tačiau jei teks bylinėtis, oponentai bus aršūs.

ŠAULYS

Savaitgalį nenuobodžiausite, jei esate numatę pasimatymą, sudalyvavimą šou renginyje, varžybose ar pobūvyje, atrakciją su vaikais. Regis, patirsite stiprių jausmų bei azartiškų polėkių. Meilė artimui ir asmeninės užgaidos nemažai kainuos. Galite nukentėti dėl lengvabūdiško elgesio. Kitą savaitę kai ką produktyvaus nuveikti padės ir išaugusi energija, ir solidarumas. Tačiau jei nematote savo trūkumų, klaidų, į visa tai gali būti parodyta pirštu. Pravartu aptarti naujus projektus, aiškintis juridinius klausimus. Galbūt iš vietos pajudės reikalai, susiję su skolomis, svetimais ar bendrais pinigais. Darbe galite reikalauti pakelti algą.

OŽIARAGIS

Savaitgalį išlaidų turėsite dėl vaikų poreikių, užgaidų ar jų padarytų eibių. Jums reikėtų labiau saugotis elektros iškrovos, ugnies, sveikatos sutrikimų, traumų. Jei sekmadienį kils ūpas sportuoti, tai užsidegimas bus nevienadienis. Venkite žaisti azartinius žaidimus. Kitą savaitę būsite darbštūs ir kūrybingi. Panašu, kad jus sudomins nauja veikla ar informacija. Tiktų eiti į darbo interviu, aiškintis juridinius klausimus. Visgi darbe gali kilti nedidelių nesklandumų, kuriuos nesunkiai pašalinsite. Tiktų rimčiau pasirūpinti sveikata, odos priežiūra, grožiu, vaikais.

VANDENIS

Savaitgalį jums nestigs aktyvumo ir tam tikro nerimastingumo. Galite griebtis darbų, kuriems reikia fizinės jėgos, energijos. Galbūt tam ragins, kvies giminaičiai ar gyvenimo partneris. Reikia ypatingo atsargumo kelyje bei ką nors veikiant su technika, elektra. Nepraraskite saiko, jei panorėsite dosniai palepinti vaikus, mylimą žmogų. Kitą savaitę ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Ypatingo dėmesio gali prireikti ir šeimos nariui. Regis, jums seksis meilės reikalai, kūrybinė ir visuomeninė veikla. Gali pasisekti žaidime, konkurse. Kils idėjų keisti įvaizdį, gyvenimo būdą.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite nusiteikę pirkti neplanuotus daiktus, originaliai pasilepinti ar keisti įvaizdį, įsigyti gyvūną, transporto priemonę ar kt. Dėl per didelių išlaidų, apgaulės, nesusipratimų netrukus galite pasijusti nesmagiai. Nesidžiaugsite ir patys ką nors apgavę. Saugokite transporto priemonę ir kitą turtą, taktiškiau bendraukite su giminaičiais, kaimynais. Prieš lįsdami į avantiūras ir skolas, gerai pasvarstykite, ar tai būtina. Kitą savaitę jums reikėtų itin pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu. Regis, daug dėmesio teks skirti šeimai ir individualiam verslui, parūps remonto, žemės ūkio darbai, pirkiniai. Galima tikėtis piniginės papilnėjimo.
Sidonija



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
:d..troškina..išgersiu vandens..

CHA,CHA

CHA,CHA portretas
BALANDZIO 25 d PROGNOZE 18-24d- susikomprmitacija,uzsiciaupk ir visai isnyk
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių